1. keuken
  2. Siemens KI86SAFE0.

Siemens KI86SAFE0.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens KI86SAFE0.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens KI86SAFE0. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens KI86SAFE0.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 177,2 cm

Breedte: 55,8 cm

Diepte: 54,5 cm

Gewicht

63,8 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Siemens KI86SAFE0.

De Siemens KI86SAFE0 is een universele oplossing voor het optimaal bewaren van je voedsel. Het koel-vriescombinatie toestel biedt een superkoelen en een supervriezen functie die de temperatuur in het koel- of vriesgedeelte verlaagt. Daardoor krijgen je boodschappen meteen de juiste koeltemperatuur. In de hyperFresh Plus lade bewaar je je groente en fruit langer vers dankzij de instelbare luchtvochtigheid. Met de LED verlichting heb je ook 's nachts alles direct in het oog. De vriesruimte biedt plaats voor 74 liter aan diepvriesproducten en met het Low Frost systeem hoef je maar 1 à 2 keer per jaar te ontdooien. De Siemens KI86SAFE0 is dus de perfecte oplossing om al je voedsel vers te houden en om gemakkelijk je boodschappen te kunnen vinden. Bovendien gaat de koel-vriescombinatie energiezuinig om met de stroom. Je voedsel blijft langer vers en je bespaart energie. Wat wil je nog meer?

Pluspunten
  • Met Low Frost ontdooi je het vriesvak slechts 1 à 2 keer per jaar. In de vershoudzone blijven groenten en fruit langer vers.

Minpunten
  • Met energieklasse E is een minder energiezuinige koelkast.

Veelgestelde vragen over Siemens KI86SAFE0.

Siemens KI86SAFE0. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 177,2 cm
Breedte 55,8 cm
Diepte 54,5 cm

De plaatsingoptie voor Siemens KI86SAFE0. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 63,8 kg.

Siemens KI86SAFE0. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens KI86SAFE0. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens KI86SAFE0. heeft een kabellengte van 2,3 m.