1. keuken
  2. Veripart VPTMKK85Z.

Veripart VPTMKK85Z.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Veripart VPTMKK85Z.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Veripart VPTMKK85Z. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Veripart VPTMKK85Z.

Merk

Veripart

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 55 cm

Diepte: 58 cm

Gewicht

29 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

E

Kabellengte

1,6 m

Omschrijving van Veripart VPTMKK85Z.

De Veripart VPTMKK85Z is de perfecte koelkast voor 1 tot 2 personen. Met zijn tafelmodel en uitneembare plateaus heb je meer ruimte om je boodschappen te bewaren. Daarnaast betaal je tot slechts € 40,- aan energiekosten, waardoor je energiezuinig kunt koelen. Je kunt de koelkast gemakkelijk vullen met grote taarten, bakjes eten en flessen door de verstelbare deurvakken. En omdat er een groentelade onderin zit, heb je alle ruimte voor je verse groenten. Met de draaiknop kun je de koeltemperatuur zelf aanpassen. Bovendien is de condensor van de vrijstaande koelkast afgedekt, waardoor deze stofvrij blijft en je geen tijd hoeft te besteden aan onderhoud. Met de Veripart VPTMKK85Z heb je een energiezuinige koelkast die jouw etenswaren optimaal vers houdt.

Pluspunten
  • De condensor aan de achterkant van de koelkast is afgedekt en hoeft dus niet vrij van stof gehouden te worden

    .

    De richting van de deur is aan te passen.

Minpunten
  • De koelkast is niet geschikt voor gebruik in een koude, onverwarmde omgeving.

Veelgestelde vragen over Veripart VPTMKK85Z.

Veripart VPTMKK85Z. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 55 cm
Diepte 58 cm

De plaatsingoptie voor Veripart VPTMKK85Z. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 29 kg.

Veripart VPTMKK85Z. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Veripart VPTMKK85Z. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Veripart VPTMKK85Z. heeft een kabellengte van 1,6 m.