1. keuken
 2. LG GLM71MCCSF DoorCooling + LG GFM61MCCSF.

LG GLM71MCCSF DoorCooling + LG GFM61MCCSF.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over LG GLM71MCCSF DoorCooling + LG GFM61MCCSF.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk LG GLM71MCCSF DoorCooling + LG GFM61MCCSF. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties LG GLM71MCCSF DoorCooling + LG GFM61MCCSF.

Merk

LG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 186 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 70,7 cm

Gewicht

87 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

D

Kabellengte

2,25 m

Omschrijving van LG GLM71MCCSF DoorCooling + LG GFM61MCCSF.

De LG GLM71MCCSF DoorCooling+ LG GFM61MCCSF zijn een perfecte combinatie van efficiënte koeling en stijlvol design. Deze combinatie zorgt voor een Europese side by side, die uw keuken een stijlvolle uitstraling geeft. De buitenkant van de kasten is bekleed met een smudge-proof coating waardoor vingerafdrukken minder zichtbaar zijn. Bovendien is de LG GLM71MCCSF DoorCooling + LG GFM61MCCSF uitgerust met Smart Cooling Plus-technologie, waardoor de temperatuur binnenin de koelkast gelijkmatig en optimaal blijft. Door de slimme raster- en ventilatiekanalen worden luchtstromen gemaakt die vochtigheid reguleren en voedsel langer vers houden. De Multi Air Flow-technologie zorgt voor een betere luchtcirculatie door alle compartimenten van de koelkast. Daarnaast is de koelkast voorzien van een Slim Inverter Compressor die energie bespaart en de beste koelprestaties levert. Kortom, met de LG GLM71MCCSF DoorCooling + LG GFM61MCCSF krijgt u een side by side waarmee u op stijlvolle wijze uw voedsel vers kunt houden.

Pluspunten
 • Met deze set heb je direct een koelkast en een vriezer in huis

  .

  De koelkast heeft een energieklasse D, wat betekent dat hij zuinig in gebruik is en dus goed voor het milieu

  .

  De vriezer is met een geluidsniveau van slechts 37 decibel relatief stil.

Minpunten
 • Het gewicht en de omvang van de modellen kunnen de bezorging bemoeilijken, let dus goed op of deze op de gewenste plek passen.

Veelgestelde vragen over LG GLM71MCCSF DoorCooling + LG GFM61MCCSF.

LG GLM71MCCSF DoorCooling + LG GFM61MCCSF. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 186 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 70,7 cm

De plaatsingoptie voor LG GLM71MCCSF DoorCooling + LG GFM61MCCSF. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 87 kg.

LG GLM71MCCSF DoorCooling + LG GFM61MCCSF. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

LG GLM71MCCSF DoorCooling + LG GFM61MCCSF. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. LG GLM71MCCSF DoorCooling + LG GFM61MCCSF. heeft een kabellengte van 2,25 m.