1. keuken
 2. Beko RCNE366E70ZXBRN Harvest Fresh.

Beko RCNE366E70ZXBRN Harvest Fresh.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Beko RCNE366E70ZXBRN Harvest Fresh.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Beko RCNE366E70ZXBRN Harvest Fresh. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Beko RCNE366E70ZXBRN Harvest Fresh.

Merk

Beko

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 186 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 66,5 cm

Gewicht

89,5 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

B

Kabellengte

2,15 m

Omschrijving van Beko RCNE366E70ZXBRN Harvest Fresh.

De Beko RCNE366E70ZXBRN koel-vriescombinatie bootst dag en nacht na in de HarvestFresh lade. Met deze koelkast bewaar je blauwe bessen, tomaten en een krop sla langer dankzij de verschillende kleuren en lichten. De koel-vriescombinatie heeft een geluidsniveau van slechts 33 decibel, waardoor je amper hoort dat hij aanstaat. De luchtcirculatie in de koelkast maakt het niet uit waar je de restjes van gisteren neerlegt. De temperatuur is bovenin net zo koud als onderin. Het vriesgedeelte heeft met 3 lades genoeg ruimte voor een voorraad van je favoriete diepvriesproducten, brood en ijs. Dankzij No Frost voorkomt het apparaat ijsvorming, zodat er geen laag ijs op je diepvriesproducten komt. Zo hoef je nooit meer te ontdooien. Daarnaast is het energieverbruik zeer laag, waardoor je veel energie bespaart. Met de Beko RCNE366E70ZXBRN koel-vriescombinatie ben je verzekerd van een lange levensduur en een optimaal gebruik.

Pluspunten
 • De koelkast heeft een energieklasse B en is daarom energiespaarzaam en goed voor het milieu

  .

  Dankzij een laag geluidsniveau van 33 decibel is hij bijna niet te horen

  .

  In de vershoudzone blijft groente en fruit langer vers.

Minpunten
 • De condensor aan de achterkant van de koelkast is niet afgedekt en moet je zelf schoonhouden van stof.

Veelgestelde vragen over Beko RCNE366E70ZXBRN Harvest Fresh.

Beko RCNE366E70ZXBRN Harvest Fresh. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 186 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 66,5 cm

De plaatsingoptie voor Beko RCNE366E70ZXBRN Harvest Fresh. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 89,5 kg.

Beko RCNE366E70ZXBRN Harvest Fresh. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Beko RCNE366E70ZXBRN Harvest Fresh. zit in energieklasse: B.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Beko RCNE366E70ZXBRN Harvest Fresh. heeft een kabellengte van 2,15 m.