1. keuken
  2. Miele G 5022 SC CLST / Vrijstaand.

Miele G 5022 SC CLST / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Miele G 5022 SC CLST / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Miele G 5022 SC CLST / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Miele G 5022 SC CLST / Vrijstaand.

Merk

Miele

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

54,5 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

E

Kabellengte

1,7 m

Omschrijving van Miele G 5022 SC CLST / Vrijstaand.

De Miele G 5022 SC CLST heeft meer te bieden. De vaatwasser heeft namelijk ook een vrijstaand design. Je kunt de vaatwasser plaatsen waar je maar wilt in je keuken, zonder je zorgen te maken over de afmetingen. De vaatwasser heeft een mooi design met glanzende deuren, waardoor hij een echte eye-catcher wordt in je keuken. De vaatwasser heeft ook een automatische beladingsherkenning. Hierdoor past de vaatwasser de water- en energieverbruik aan op basis van de belading. Hierdoor is de vaatwasser extra energiezuinig. Daarnaast heeft de vaatwasser ook een besteklade die je met één handeling eenvoudig omhoog kunt kantelen. Hierdoor heb je altijd een overzicht van je bestek en is het eenvoudig om het bestek op te bergen.

Pluspunten
  • Dankzij de topklasse bouwkwaliteit gaat deze langer mee

    .

    Met ruimte voor 14 couverts biedt deze vaatwasser meer ruimte dan vergelijkbare modellen.

Minpunten
  • Deze vaatwasser heeft met energieklasse E minder energiezuinigheid dan vergelijkbare modellen.

Veelgestelde vragen over Miele G 5022 SC CLST / Vrijstaand.

Miele G 5022 SC CLST / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Miele G 5022 SC CLST / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 54,5 kg.

Miele G 5022 SC CLST / Vrijstaand. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Miele G 5022 SC CLST / Vrijstaand. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Miele G 5022 SC CLST / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,7 m.