1. keuken
  2. Miele K 7303 F Selection.

Miele K 7303 F Selection.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Miele K 7303 F Selection.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Miele K 7303 F Selection. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Miele K 7303 F Selection.

Merk

Miele

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 122,1 cm

Breedte: 55,8 cm

Diepte: 54,5 cm

Gewicht

48,99 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

F

Kabellengte

2,2 m

Omschrijving van Miele K 7303 F Selection.

Met de Miele K 7303 F Selection koelkast krijg je de vrijheid van een koelkast met een groot koelgedeelte. Het temperatuurregelingssysteem van de koelkast zorgt ervoor dat de temperatuur in het koelgedeelte constant blijft, waardoor de producten langer vers blijven. De koelkast heeft een luchtcirculatie die ervoor zorgt dat er geen koude luchtverplaatsing in de koelkast plaatsvindt. Dit zorgt ervoor dat de temperatuur gelijkmatig over de hele koelkast verdeeld wordt. Met de extra koele lades worden je etenswaren extra goed bewaard. Met de vrieslades kun je producten die je langere tijd wilt bewaren, veilig invriezen. Ook heeft de koelkast een automatische ontdooicyclus waarmee je de vriezer gemakkelijk ontdooit.

Pluspunten
  • Dankzij het lage geluidsniveau van 33 decibel hoor je bijna niets van dat hij aanstaat

    .

    Hij heeft een middenklasse koelkwaliteit, dus bewaart hij boodschappen beter dan het gemiddelde koelkast.

Minpunten
  • Met energieklasse F is een koelkast niet-energiezuinig.

Veelgestelde vragen over Miele K 7303 F Selection.

Miele K 7303 F Selection. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 122,1 cm
Breedte 55,8 cm
Diepte 54,5 cm

De plaatsingoptie voor Miele K 7303 F Selection. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 48,99 kg.

Miele K 7303 F Selection. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Miele K 7303 F Selection. zit in energieklasse: F.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Miele K 7303 F Selection. heeft een kabellengte van 2,2 m.