1. keuken
  2. Bosch SMS6ECW07E / Vrijstaand.

Bosch SMS6ECW07E / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch SMS6ECW07E / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch SMS6ECW07E / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch SMS6ECW07E / Vrijstaand.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

59,1 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

D

Kabellengte

1,75 m

Omschrijving van Bosch SMS6ECW07E / Vrijstaand.

De Bosch SMS6ECW07E vrijstaande vaatwasser is een zeer stille afwasmachine. Met 38 decibel kun je rustig een serie kijken terwijl de afwasmachine zijn werk doet! Met de RackMatick korf, kan je de bovenste korf makkelijk verstellen om plaats te maken voor extra hoge soeppannen. In de besteklade bovenin de vaatwasser heb je genoeg ruimte voor je kopjes, taartborden en bestek. In de onderste lade heb je plaats voor pannen, borden en soepkommen. En met de intensiveZone kun je je aangekoekte bakplaat schoonmaken. Dus wat je ook moet afwassen, met de Bosch SMS6ECW07E vrijstaande vaatwasser is je vaat zo weer schoon!

Pluspunten
  • Is met een geluidsniveau van 38 decibel stiller dan vergelijkbare vaatwassers. Is stiller dan vergelijkbare vaatwassers met een geluidsniveau van 38 decibel. Met de halve belading functie bespaar je energie en water wanneer je vaatwasser niet helemaal vol is. Bespaar energie en water met de halve beladingsfunctie wanneer je vaatwasser niet helemaal vol is. Gaat jarenlang mee dankzij de topklasse bouwkwaliteit

    .

    Gaat jarenlang mee dankzij de uitstekende bouwkwaliteit.

Minpunten
  • De vaatwasser heeft geen ventilatiedroogtechniek voor een snellere en betere drooguitkomst.

Veelgestelde vragen over Bosch SMS6ECW07E / Vrijstaand.

Bosch SMS6ECW07E / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Bosch SMS6ECW07E / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 59,1 kg.

Bosch SMS6ECW07E / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch SMS6ECW07E / Vrijstaand. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch SMS6ECW07E / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,75 m.