1. keuken
  2. Miele DG 7140.

Miele DG 7140.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Miele DG 7140.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Miele DG 7140. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Miele DG 7140.

Merk

Miele

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 45,5 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 56,9 cm

Gewicht

26,4 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

2 m

Omschrijving van Miele DG 7140.

De Miele DG 7140 maakt het mogelijk om de oven op afstand te bedienen via je smartphone of tablet. Je koppelt de oven aan je wifi-netwerk en houdt op afstand in de gaten hoelang een programma nog duurt. Ook kun je het bereidingsproces beëindigen met je telefoon, zo hoef je niet thuis te blijven om te koken. Met de 20 automatische programma's voor groenten heb je altijd het juiste programma. Ook voor het stomen van vlees of vis biedt de oven de juiste aanwijzingen. Daarnaast is de oven ook geschikt voor het ontdooien en verwarmen van voedsel. Zo kun je gezond en smaakvol koken met de Miele DG 7140. Dankzij de variabele stoomfunctie, kun je het vochtgehalte van je voedsel aanpassen. Zo krijg je steeds een perfecte kookresultaat. De oven is ook voorzien van een elektronische temperatuurregeling waarmee je precies de juiste temperatuur kunt instellen. Ook kun je met de timer je voedsel op een later tijdstip klaarmaken. Zo hoef je niet in de keuken te blijven om je voedsel te bereiden. De stoomoven is ook voorzien van een praktische automatische uitschakeling. Zo voorkom je onnodig energieverbruik. Met de Miele DG 7140 kook je elke dag vers en gezond.

Pluspunten
  • Met WiFiConn@ct kun je op afstand de oven bedienen via je smartphone of tablet. De stoomfunctie is geschikt voor het bereiden van vis, vlees en groenten. Kies welke groente je wilt bereiden en de oven selecteert automatisch de juiste instellingen.

Minpunten
  • Het voorverwarmen duurt langer dan bij ovens met een snelle voorverwarmingsfunctie.

Veelgestelde vragen over Miele DG 7140.

Miele DG 7140. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45,5 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 56,9 cm

De plaatsingoptie voor Miele DG 7140. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 26,4 kg.

Miele DG 7140. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Miele DG 7140. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Miele DG 7140. heeft een kabellengte van 2 m.