1. keuken
 2. Veripart VPSBSW177Z.

Veripart VPSBSW177Z.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Veripart VPSBSW177Z.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Veripart VPSBSW177Z. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Veripart VPSBSW177Z.

Merk

Veripart

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 177 cm

Breedte: 90 cm

Diepte: 66 cm

Gewicht

81 kg

Kleur

Antraciet

Energieklasse

E

Kabellengte

2 m

Omschrijving van Veripart VPSBSW177Z.

De Veripart VPSBSW177Z is de ideale waterdispenser voor thuis. Deze Amerikaanse koelkast heeft een reservoir waar je handmatig water in kunt doen, zodat je geen rekening hoeft te houden met je waterleidingen. Je hebt bij deze koelkast ook de luxe dat je de boodschappen van vijf personen of meer kunt opslaan. De luchtcirculatie zorgt ervoor dat de temperatuur overal in de koelkast hetzelfde blijft, waar je de verse maaltijden of zelfgemaakte taarten ook neerzet. Het vriesgedeelte heeft de No Frost-techniek, wat ervoor zorgt dat ijsvorming voorkomen wordt. Daarom hoef je hier nooit meer te ontdooien en blijft je diepvriesfruit ijsvrij. Om het onderhoud te beperken, blijft de achterkant van de koelkast stofvrij. Met de Veripart VPSBSW177Z hoef je je dus geen zorgen te maken over het opslaan van je voedsel of het bewaren van ijs.

Pluspunten
 • Met een inhoud van 529 liter is deze Amerikaanse koelkast zeer ruim

  .

  Door de luchtcirculatie is de temperatuur op elk plateau gelijk

  .

  Door de digitale temperatuurkeuze heb je meer mogelijkheden bij het instellen van de temperatuur.

Minpunten
 • Heeft geen koelzone waarmee je je verse boodschappen langer kunt bewaren. Heeft geen ijsblokjesdispenser voor extra koude drankjes.

Veelgestelde vragen over Veripart VPSBSW177Z.

Veripart VPSBSW177Z. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 177 cm
Breedte 90 cm
Diepte 66 cm

De plaatsingoptie voor Veripart VPSBSW177Z. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 81 kg.

Veripart VPSBSW177Z. komt standaard in het Antraciet. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Veripart VPSBSW177Z. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Veripart VPSBSW177Z. heeft een kabellengte van 2 m.