1. keuken
  2. Veripart VPTMVR85.

Veripart VPTMVR85.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Veripart VPTMVR85.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Veripart VPTMVR85. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Veripart VPTMVR85.

Merk

Veripart

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 54,9 cm

Diepte: 55,7 cm

Gewicht

28 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

1,8 m

Omschrijving van Veripart VPTMVR85.

De Veripart VPTMVR85 biedt precies wat je nodig hebt in een kleine keuken of studentenkamer. Met deze tafelmodel vriezer bewaar je de boodschappen van 1 of 2 personen. De 3 transparante lades zorgen voor een goede luchtcirculatie, waardoor de temperatuur bovenin net zo koud is als onderin. Ook is de condensor afgedekt, waardoor je geen energie hoeft te verspillen. Hierdoor kun je meer tijd vrijmaken voor je favoriete serie. Je hebt voldoende ruimte voor restjes soep, broden en je favoriete diepvriesfruit. De Veripart VPTMVR85 heeft een klein formaat, waardoor je hem gemakkelijk in een kleine keuken of studentenkamer plaatst. De Veripart VPTMVR85 is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een compacte vriezer. Met de 3 transparante lades ben je verzekerd van een gelijkmatige temperatuur, waardoor je je boodschappen altijd perfect bewaart. De afgedekte condensor zorgt ervoor dat je geen energie verspilt. Hierdoor kun je meer tijd vrijmaken voor je favoriete serie. Je hebt voldoende ruimte voor restjes soep, broden en je favoriete diepvriesfruit. Door zijn kleine formaat past deze vriezer gemakkelijk in een kleine keuken of studentenkamer. Kortom, de Veripart VPTMVR85 is een ideaal apparaat voor iedereen die op zoek is naar een compacte vriezer.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 98 liter heb je extra veel vriesruimte ter beschikking. Dankzij luchtcirculatie is het overal in de vriezer even koel. Dankzij de afgedekte condensor bespaar je energie en heeft de vriezer geen onderhoud nodig.

Minpunten
  • De vriezer is niet geschikt voor gebruik in een koude, niet verwarmde omgeving

    .

    Hij heeft een kortere levensduur als gevolg van de basisklasse bouwkwaliteit.

Veelgestelde vragen over Veripart VPTMVR85.

Veripart VPTMVR85. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 54,9 cm
Diepte 55,7 cm

De plaatsingoptie voor Veripart VPTMVR85. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 28 kg.

Veripart VPTMVR85. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Veripart VPTMVR85. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Veripart VPTMVR85. heeft een kabellengte van 1,8 m.