1. keuken
  2. Beko DVN04321W / Vrijstaand.

Beko DVN04321W / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Beko DVN04321W / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Beko DVN04321W / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Beko DVN04321W / Vrijstaand.

Merk

Beko

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

42,4 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

Omschrijving van Beko DVN04321W / Vrijstaand.

De Beko DVN04321W is een vrijstaande vaatwasser waarmee je gemakkelijk je vieze vaatwerk kunt schoonmaken. Met de draaiknop kun je makkelijk kiezen uit vier verschillende vaatwasprogramma's. Het snelprogramma laat je bijvoorbeeld toe om in één uur alle gebaksborden en koffiekopjes schoon te maken wanneer je visite hebt. Ook het intensiefprogramma is perfect om je pannen, soep of pasta met rode saus schoon te maken. Met de halve belading functie kun je zelfs wanneer je vaatwasser halfvol is, het energie- en waterverbruik halveren. Ook als het zout of het glansspoelmiddel op is, geeft de vaatwasser je een seintje zodat je nooit zonder zit. Bovendien heeft de Beko DVN04321W plek voor 13 couverts, zodat je vaatwerk altijd makkelijk schoon wordt.

Pluspunten
  • Met de helft van de belading functie bespaar je energie en water als je vaatwasser niet volledig vol is.

Minpunten
  • Deze vaatwasser heeft een E-energielabel en is dus niet zuinig in gebruik.

Veelgestelde vragen over Beko DVN04321W / Vrijstaand.

Beko DVN04321W / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Beko DVN04321W / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 42,4 kg.

Beko DVN04321W / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Beko DVN04321W / Vrijstaand. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Beko DVN04321W / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .