1. keuken
  2. Bosch SMS6ZCW08E / Vrijstaand.

Bosch SMS6ZCW08E / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch SMS6ZCW08E / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch SMS6ZCW08E / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch SMS6ZCW08E / Vrijstaand.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

54,3 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

C

Kabellengte

1,75 m

Omschrijving van Bosch SMS6ZCW08E / Vrijstaand.

De Bosch SMS6ZCW08E vrijstaande vaatwasser is het antwoord op al je vaatwasmiddelen. Met deze innovatieve vaatwasser was je al je vaat op een milieuvriendelijke manier. Dankzij de zeoliet droogtechniek droog je zelfs je plastic vaat en bespaar je energie. De vaatwasser biedt plaats aan tot 14 couverts vuile vaat, welke je eenvoudig verdeelt over de twee korven. In de bovenste korf plaats je je bestek in de besteklade. In de onderste korf zet je de grote pannen en borden en ook extra hoge pannen zijn geen probleem dankzij de bovenste verstelbare RackMatic korf. Met de Extra Clean Zone functie was je kleine vaat met hardnekkig vuil. Wil je je vaatwasprogramma versnellen? Dan download je eenvoudig de extra SpeedPerfect+ functie via de app. Op deze manier heb je altijd schone vaat voordat je visite komt.

Pluspunten
  • Zeoliet droogt je vaat sneller en beter voor een goed droogresultaat, is met een geluidsniveau van 42 decibel stiller dan vergelijkbare vaatwassers en heeft een middenklasse waskwaliteit waarmee je je vaat beter wast dan gemiddeld.

Minpunten
  • Er is geen antibacterieel programma om je vaat extra grondig te reinigen.

Veelgestelde vragen over Bosch SMS6ZCW08E / Vrijstaand.

Bosch SMS6ZCW08E / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Bosch SMS6ZCW08E / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 54,3 kg.

Bosch SMS6ZCW08E / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch SMS6ZCW08E / Vrijstaand. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch SMS6ZCW08E / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,75 m.