1. keuken
  2. Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex.

Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex.

Merk

Samsung

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,6 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 57 cm

Gewicht

38,4 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex.

Geniet van de veelzijdigheid van de Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex oven. Met deze oven kun je tegelijkertijd twee verschillende gerechten bereiden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de smaak of textuur van het ene gerecht beïnvloed wordt door het andere. De oven is in twee onafhankelijke ovens te verdelen, die apart bediend kunnen worden met boven- en onderwarmte. Voor extra gemak kan je gebruik maken van de automatische programma's, waarbij het apparaat de juiste tijdsduur en temperatuur voor je gerecht kiest. Daarnaast kun je met de Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex oven ook een groter gerecht bereiden. Verwijder hiervoor de middenplaat en je hebt een grote ovenruimte, waar je één groot gerecht in kunt bereiden. Met deze oven kun je dus genieten van twee verschillende gerechten of één groot gerecht. Ontdek het gemak en de veelzijdigheid van de Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex oven. Geniet van de veelzijdigheid van de Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex oven. Met deze oven kun je tegelijkertijd twee verschillende gerechten bereiden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de smaak of textuur van het ene gerecht beïnvloed wordt door het andere. De oven is in twee onafhankelijke ovens te verdelen, waarbij je de boven- en onderwarmte apart kunt bedienen. Als het gerecht boven in de oven klaar is, hoef je alleen de helft van de ovendeur te openen, zodat het gerecht onderin geen warmte verliest. Daarnaast kun je met deze oven ook een groter gerecht bereiden. Verwijder hiervoor de middenplaat en je hebt een grote ovenruimte, waar je één groot gerecht in kunt bereiden. Voor extra hulp b.

Pluspunten
  • Dankzij de flexibele deur kun je zelf kiezen welk gedeelte van de oven je gebruikt, waardoor je tijd en energie bespaart. Je bedient de oven heel eenvoudig dankzij de topklasse gebruiksvriendelijkheid. Met het reinigingssysteem hydrolyse spoelt de oven de vuiligheid weg met stoom.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes te verwarmen.

Veelgestelde vragen over Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex.

Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,6 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 57 cm

De plaatsingoptie voor Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 38,4 kg.

Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Samsung NV7B4540VAK Dual Cook Flex. heeft een kabellengte van 1,5 m.