1. keuken
  2. ATAG CS6692C.

ATAG CS6692C.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over ATAG CS6692C.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk ATAG CS6692C. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties ATAG CS6692C.

Merk

ATAG

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,7 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 56,5 cm

Gewicht

46,1 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

2 m

Omschrijving van ATAG CS6692C.

Met de ATAG CS6692C combi stoomoven kun je stomen, grillen, gratineren en bakken. Het apparaat heeft een tijdgestuurde stoominjectie waardoor je verse groenten of brood knapperig uit de oven komen. Hierdoor wordt voorkomen dat je gerecht tijdens de bereiding uitdroogt. Met de kerntemperatuursmeter kun je de kerntemperatuur van je vlees of vis meten om er zeker van te zijn dat het niet rauw of te doorbakken is. Je kunt je favoriete instellingen opslaan zodat je je favoriete maaltijden op dezelfde manier kunt klaarmaken. Met het Steam Clean programma ben je bijna geen tijd meer kwijt aan het schoonmaken van de ovenruimte. Stoom weekt al het vuil los en aan het einde hoef je alleen een doekje door de ovenruimte te halen. De ATAG CS6692C combi stoomoven is een geweldige manier om je favoriete gerechten op een gezonde manier te bereiden. De stoomfunctie zorgt ervoor dat de voedingswaarden van de ingrediënten behouden blijven. In tegenstelling tot bakken met vet, zorgt dit apparaat ervoor dat je gerechten minder calorieën bevatten. Dankzij de kerntemperatuursmeter kun je precies bijhouden hoe gaar je vlees of vis is, waardoor je nooit meer een rauwe of te doorbakken maaltijd hebt.

Pluspunten
  • De stoomfunctie is geschikt voor het bereiden van vis, vlees en groenten. Met het Steam Clean reinigingssysteem weekt de oven vuil los met stoom. Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten. De stoomfunctie is geschikt voor het bereiden van vis, vlees en groenten. Met het Steam Clean reinigingssysteem wordt het ovenvuil losgeweekt met stoom. Met een topklasse bereidingskwaliteit heb je veel mogelijkheden voor het bereiden van gerechten.

Minpunten
  • Je bedient de oven niet via een app op je smartphone.

Veelgestelde vragen over ATAG CS6692C.

ATAG CS6692C. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,7 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 56,5 cm

De plaatsingoptie voor ATAG CS6692C. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 46,1 kg.

ATAG CS6692C. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

ATAG CS6692C. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. ATAG CS6692C. heeft een kabellengte van 2 m.