1. keuken
  2. SMEG SFP6401TB.

SMEG SFP6401TB.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over SMEG SFP6401TB.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk SMEG SFP6401TB. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties SMEG SFP6401TB.

Merk

SMEG

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,2 cm

Breedte: 59,7 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

36,8 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

1,15 m

Omschrijving van SMEG SFP6401TB.

De SMEG SFP6401TB is de perfecte keuze als je een krachtige oven in huis wilt hebben. Deze inbouw solo oven heeft een vermogen van 70 liter, zodat je voldoende ruimte hebt voor een zelfgemaakte pizza met de kinderen of een uitgebreide maaltijd voor een groep vrienden. Ook heeft deze oven een maximaal verwarmingsvermogen van 280 graden Celsius, wat ideaal is voor het bakken van plaatpizza's. Daarnaast is de oven ook voorzien van een ontdooifunctie, waarmee je kip of cordon bleu zo op kamertemperatuur komt. Voor het schoonmaken van de oven heb je geen intensief schoonmaakwerk meer nodig. De oven heeft namelijk een verbrandingsfunctie op 500 graden Celsius, waardoor resten van lasagne of pizza's eenvoudig verbrand worden. Daarna hoef je alleen de as te verwijderen en je oven is weer schoon. Kortom, met de SMEG SFP6401TB heb je een krachtige en makkelijk te onderhouden oven in huis.

Pluspunten
  • Met het pyrolyse reinigingssysteem verbrandt de oven al het vuil en vet. Met de turbo-heteluchtfunctie kun je op meerdere inschuifhoogtes bakken.Gebruik de ontdooifunctie om bevroren etenswaren eenvoudig te ontdooien.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie om restjes eten te verwarmen.

Veelgestelde vragen over SMEG SFP6401TB.

SMEG SFP6401TB. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,2 cm
Breedte 59,7 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor SMEG SFP6401TB. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 36,8 kg.

SMEG SFP6401TB. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

SMEG SFP6401TB. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. SMEG SFP6401TB. heeft een kabellengte van 1,15 m.