1. keuken
  2. Bosch HBG632BS1.

Bosch HBG632BS1.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch HBG632BS1.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch HBG632BS1. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch HBG632BS1.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 59,5 cm

Breedte: 59,4 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

34 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

1,2 m

Omschrijving van Bosch HBG632BS1.

De Bosch HBG632BS1 is een multifunctionele oven waarmee je een grote verscheidenheid aan gerechten kunt bereiden. De 4D hetelucht verdeelt de warmte gelijkmatig, zodat je op meerdere niveaus tegelijk kunt bakken. Daarnaast is er ook de infra-circulatiegrill, boven- en onderwarmte voor het bereiden van jouw eten op de juiste manier. Met de instelbare temperatuur van 30 tot 300 graden heb je een ruime keuze om je gerecht op de perfecte temperatuur te bereiden. De Bosch verwarmt ook automatisch snel voor, zodat je eten zo snel mogelijk klaar is. De extra veiligheid wordt gegarandeerd door de kinderbeveiliging en de maximale ovendeur temperatuur van 40 graden. Met de 71 liter ovenruimte kun je genoeg eten bereiden voor je hele gezin.

Pluspunten
  • Deze oven is dankzij turbo hetelucht geschikt voor bakken op meerdere niveaus, heeft een hogere bereidingskwaliteit dan vergelijkbare ovens in deze klasse en verkort de opwarmtijd met de snel voorverwarmen functie. Deze oven heeft, dankzij turbo hetelucht, een bakken op meerdere niveaus mogelijkheid, heeft een hogere bereidingskwaliteit dan vergelijkbare ovens in deze klasse en verkort de opwarmtijd dankzij de snel voorverwarmen functie. Deze oven heeft dankzij turbo hetelucht het bakken op meerdere niveaus mogelijk gemaakt, een hogere bereidingskwaliteit dan vergelijkbare ovens in deze klasse en verkort de opwarmtijd met de snel voorverwarmen functie. Deze oven is dankzij turbo hetelucht geschikt voor bakken op meerdere niveaus, heeft een hogere bereidingskwaliteit dan vergelijkbare ovens in deze klasse en verkort de opwarmtijd met de snel voorverwarmen functie

    .

    De.

Minpunten
  • De oven heeft geen reinigingsfunctie waarmee vuilresten kunnen losweken of verbranden.

Veelgestelde vragen over Bosch HBG632BS1.

Bosch HBG632BS1. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 59,5 cm
Breedte 59,4 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor Bosch HBG632BS1. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 34 kg.

Bosch HBG632BS1. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch HBG632BS1. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch HBG632BS1. heeft een kabellengte van 1,2 m.