1. keuken
  2. Steba KBM23.

Steba KBM23.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Steba KBM23.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Steba KBM23. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Steba KBM23.

Merk

Steba

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 28,6 cm

Breedte: 47 cm

Diepte: 39,5 cm

Gewicht

9,1 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

0,8 m

Omschrijving van Steba KBM23.

De Steba KBM23 is een ideaal apparaat om verschillende gerechten te bereiden. Het heeft een instelbaar temperatuurbereik van maximaal 230 graden Celsius. De oven is vrijstaand en past op elk aanrecht. Met het meegeleverde draaispit kun je gemakkelijk een groot stuk vlees of gevogelte roosteren. Het is ook mogelijk om kleine schalen lasagne of croissantjes te bereiden. Met de grill laag geef je jouw schaal lasagne een knapperige laag kaas. Als de timer afgaat, schakelt de oven automatisch uit, waardoor je gerecht niet aanbrandt. De Steba KBM23 is een multifunctioneel apparaat dat je in staat stelt om verschillende gerechten te bereiden. Bij een diner met vrienden of familie kun je op een eenvoudige manier een smakelijk en bijzonder gerecht op tafel zetten. Je kunt een heerlijk geroosterd stuk vlees of gevogelte bereiden, maar ook kleine schalen lasagne of croissantjes. Met de grill laag krijgt je schaal lasagne een knapperige laag kaas. Door het temperatuurbereik van maximaal 230 graden Celsius en het automatisch uitschakelen als de timer afgaat, kun je met deze oven gerust gerechten bereiden.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde draaispit kun je een groot stuk vlees of vis braden

    .

    Met de timer weet je precies wanneer je gerecht klaar is.

Minpunten
  • De temperatuurregeling is minder nauwkeurig dan een oven met elektronische bediening.

Veelgestelde vragen over Steba KBM23.

Steba KBM23. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 28,6 cm
Breedte 47 cm
Diepte 39,5 cm

De plaatsingoptie voor Steba KBM23. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 9,1 kg.

Steba KBM23. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Steba KBM23. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Steba KBM23. heeft een kabellengte van 0,8 m.