1. keuken
 2. ETNA VWV440ZWA / Vrijstaand.

ETNA VWV440ZWA / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over ETNA VWV440ZWA / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk ETNA VWV440ZWA / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties ETNA VWV440ZWA / Vrijstaand.

Merk

ETNA

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,6 cm

Breedte: 59,9 cm

Diepte: 59,8 cm

Gewicht

29,5 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

C

Kabellengte

Omschrijving van ETNA VWV440ZWA / Vrijstaand.

Met de ETNA VWV440ZWA heb je geen last van harde geluiden tijdens het wassen. Deze vrijstaande vaatwasser heeft een geluidsniveau van slechts 40 decibel, waardoor het model aangenaam stil is. Je kunt met dit model 14 couverts tegelijkertijd inladen en kiest uit 8 vaatwasprogramma's. De binnenverlichting helpt je bij het in- en uitruimen, zodat je geen enkel stukje servies over het hoofd ziet. Ook is de ETNA VWV440ZWA voorzien van een ventilatiedroogtechniek. Hierdoor opent de vaatwasserdeur automatisch aan het einde van het programma. Je hoeft dus nooit meer je servies af te drogen. Deze functie stel je zelf in in de instellingen. De ETNA VWV440ZWA heeft energieklasse C, waardoor het model zeer zuinig is. Je kunt hierdoor gemakkelijk energiekosten besparen.

Pluspunten
 • Deze vaatwasser is erg energiezuinig met energieklasse C

  .

  Hij is ook stiller dan vergelijkbare apparaten met een geluidsniveau van 40 decibel

  .

  Aan het einde van het vaatwasprogramma opent de vaatwasser zich voor een snellere en betere droging.

Minpunten
 • Je bespaart geen water en energie bij een kleine hoeveelheid vaat omdat de helft beladingsfunctie ontbreekt.

Veelgestelde vragen over ETNA VWV440ZWA / Vrijstaand.

ETNA VWV440ZWA / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,6 cm
Breedte 59,9 cm
Diepte 59,8 cm

De plaatsingoptie voor ETNA VWV440ZWA / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 29,5 kg.

ETNA VWV440ZWA / Vrijstaand. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

ETNA VWV440ZWA / Vrijstaand. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. ETNA VWV440ZWA / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .