1. keuken
 2. LG GBB61PZGCN1.

LG GBB61PZGCN1.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over LG GBB61PZGCN1.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk LG GBB61PZGCN1. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties LG GBB61PZGCN1.

Merk

LG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 186 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 68,2 cm

Gewicht

72 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

C

Kabellengte

2,25 m

Omschrijving van LG GBB61PZGCN1.

Met de LG GBB61PZGCN1 koel-vriescombinatie kun je jouw boodschappen met gemak bewaren. De Fresh Converter biedt je de keuze om de temperatuur aan te passen, waardoor vis, vlees en andere ingrediënten langer vers blijven. Daarnaast regelt de Moist Balance Crisper de luchtvochtigheid, waardoor groente en fruit langer vers blijven. De DoorCooling en luchtcirculatie zorgen voor een evenwichtige temperatuur op alle planken, waardoor jij je boodschappen rustig uit kan ruimen zonder dat de wijn ontkoeld. De inverter motor zorgt voor een stille koelkast, met slechts 35 decibel wordt deze koelkast geschikt voor zowel gesloten als open ruimtes. Geniet dus van heerlijk vers voedsel met de LG GBB61PZGCN1 koel-vriescombinatie. De LG GBB61PZGCN1 koel-vriescombinatie biedt je een aantal handige functies waar je veel profijt van hebt. De Fresh Converter stelt je in staat om de temperatuur aan te passen en zo jouw boodschappen langer vers te houden. Daarnaast regelt de Moist Balance Crisper de luchtvochtigheid, waardoor jouw groente en fruit langer vers blijven. De DoorCooling en luchtcirculatie zorgen voor een gelijkmatige temperatuur, waardoor je je boodschappen rustig uit kan ruimen. De inverter motor zorgt voor een stille koelkast, waardoor deze koelkast geschikt is voor zowel gesloten als open ruimtes. Geniet dus van heerlijk vers voedsel met de LG GBB61PZGCN1 koel-vriescombinatie. Met deze koelkast blijft jouw gezin voorzien van vers voedsel, zelfs met 5 of meer personen.

Pluspunten
 • De DoorCooling houdt de koude lucht in de koelkast vast wanneer je de deur opent, zodat je boodschappen langer vers blijven

  .

  Met de energieklasse C is de koelkast zuinig in gebruik en goed voor het milieu

  .

  Het lage geluidsniveau van 35 decibel zorgt ervoor dat je bijna niet merkt dat hij aanstaat.

Minpunten
 • De koelkast is niet geschikt voor gebruik in een koude, onverwarmde omgeving.

Veelgestelde vragen over LG GBB61PZGCN1.

LG GBB61PZGCN1. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 186 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 68,2 cm

De plaatsingoptie voor LG GBB61PZGCN1. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 72 kg.

LG GBB61PZGCN1. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

LG GBB61PZGCN1. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. LG GBB61PZGCN1. heeft een kabellengte van 2,25 m.