1. keuken
 2. LG GSLV91MCAD Door Cooling.

LG GSLV91MCAD Door Cooling.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over LG GSLV91MCAD Door Cooling.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk LG GSLV91MCAD Door Cooling. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties LG GSLV91MCAD Door Cooling.

Merk

LG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 179 cm

Breedte: 91,3 cm

Diepte: 73,5 cm

Gewicht

131 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

D

Kabellengte

2,25 m

Omschrijving van LG GSLV91MCAD Door Cooling.

Met de LG GSLV91MCAD Door Cooling bewaar je energiezuinig de boodschappen voor 5 personen of meer. Deze Amerikaanse koelkast heeft energieklasse D waardoor je jaarlijks op je energiekosten bespaard. Daarnaast zorgen Metal Fresh en de DoorCooling ervoor dat je eten extra goed gekoeld blijft, waardoor je minder eten weggooit. Bovendien is de koelkast heel stil met een geluidsniveau van 35 decibel, waardoor je hem zonder problemen in een open keuken kunt plaatsen. Je hebt geen last van een zoemend geluid als je thuiswerkt. Als het buiten warm is of als je net hebt gesport, kun je gemakkelijk een glas ijskoud water of ijsblokjes tappen met de dispenser. De koelkast wordt geleverd met een flessenrek waarop je al je flessen wijn en water goed kunt plaatsen, zodat je alles bij de hand hebt. Met de LG GSLV91MCAD Door Cooling heb je alles wat je nodig hebt voor een energiezuinige en stille koelkast waar je met een gerust hart je boodschappen in kunt bewaren.

Pluspunten
 • De DoorCooling houdt de koude lucht in de koelkast bij wanneer je de deur opent, zodat je boodschappen langer vers blijven

  .

  De koelkast heeft een energieklasse D en verbruikt daarom weinig energie en is daarom goed voor het milieu

  .

  Door het lage geluidsniveau van 35 decibel hoef je de koelkast bijna niet te horen als hij aanstaat.

Minpunten
 • Er is geen vershoudzone waarin je je verse boodschappen langer kunt bewaren.

Veelgestelde vragen over LG GSLV91MCAD Door Cooling.

LG GSLV91MCAD Door Cooling. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 179 cm
Breedte 91,3 cm
Diepte 73,5 cm

De plaatsingoptie voor LG GSLV91MCAD Door Cooling. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 131 kg.

LG GSLV91MCAD Door Cooling. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

LG GSLV91MCAD Door Cooling. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. LG GSLV91MCAD Door Cooling. heeft een kabellengte van 2,25 m.