1. keuken
 2. AEG FFB53600ZW / Vrijstaand.

AEG FFB53600ZW / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over AEG FFB53600ZW / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk AEG FFB53600ZW / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties AEG FFB53600ZW / Vrijstaand.

Merk

AEG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 62 cm

Gewicht

40 kg

Kleur

Energieklasse

D

Kabellengte

Omschrijving van AEG FFB53600ZW / Vrijstaand.

De AEG FFB53600ZW is een uiterst efficiënte vaatwasser met energielabel D. Deze vaatwasser biedt plaats aan 13 couverts en een ruim aanbod aan vaatwasprogramma's, waaronder het TimeSaver programma. Met dit programma maak je borden en kopjes binnen de helft van de normale tijd schoon. Daarnaast is er ook een special glasprogramma dat je delicate glazen schoonmaakt op 45 graden. Dit programma wordt ondersteund door het bovenste rek dat is uitgerust met rubberen noppen voor extra bescherming van je wijnglazen. Ook is de vaatwasser voorzien van een uitgestelde startfunctie, waarmee je de starttijd van het vaatwasprogramma zelf kunt bepalen. Zo heb je altijd schone borden en kopjes precies op het juiste moment.

Pluspunten
 • Aan het einde van het wasprogramma opent de vaatwasser voor een sneller en beter droogresultaat

  .

  -- Aan het einde van het wasprogramma opent de vaatwasser om voor een snellere en betere droging te zorgen. De krachtige inverter motor zorgt ervoor dat de vaatwasser stiller is, minder energie verbruikt en minder snel stuk gaat

  .

  -- De krachtige inverter motor zorgt ervoor dat de vaatwasser stiller is, minder energie verbruikt en minder snel kapot gaat.

Minpunten
 • Er is geen antibacterieel programma voor een extra grondige reiniging van je vaat.

Veelgestelde vragen over AEG FFB53600ZW / Vrijstaand.

AEG FFB53600ZW / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 62 cm

De plaatsingoptie voor AEG FFB53600ZW / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 40 kg.

AEG FFB53600ZW / Vrijstaand. komt standaard in het . Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

AEG FFB53600ZW / Vrijstaand. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. AEG FFB53600ZW / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .