1. keuken
  2. Bauknecht GT 219 A3+.

Bauknecht GT 219 A3+.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bauknecht GT 219 A3+.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bauknecht GT 219 A3+. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bauknecht GT 219 A3+.

Merk

Bauknecht

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 91,6 cm

Breedte: 118 cm

Diepte: 69,8 cm

Gewicht

44,6 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

C

Kabellengte

2,45 m

Omschrijving van Bauknecht GT 219 A3+.

De Bauknecht GT 219 A3+ is een uitstekende oplossing voor iedereen die op zoek is naar een energiezuinige vrieskist. Met een energieklasse C is deze vriezer zeer zuinig in gebruik. Daarnaast heeft hij een ruim inhoud van 219 liter. Je hebt dus genoeg ruimte om veel producten tegelijk in te vriezen. Je kunt ook kiezen voor de optie supervriezen om de lage temperatuur in de kast te behouden. Zo kun je producten invriezen met behoud van de smaakeigenschappen. De Bauknecht GT 219 A3+ is ook geschikt voor plaatsing in een schuur. Let er wel op dat de schuur een temperatuur van minstens 10 graden Celsius heeft, zodat de vriezer goed blijft werken. Zo maak je gebruik van een zuinige vriezer die bijdraagt aan het milieu én genoeg ruimte biedt voor al je producten die je wilt invriezen.

Pluspunten
  • De vriezer heeft een energieklasse C en is dus zuinig in gebruik en goed voor het milieu

    .

    Door de middenklasse bouwkwaliteit gaat hij langer mee.

Minpunten
  • Het heeft geen anti-ijsvorming, dus je moet de vriezer 5 tot 6 keer per jaar ontdooien.

Veelgestelde vragen over Bauknecht GT 219 A3+.

Bauknecht GT 219 A3+. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 91,6 cm
Breedte 118 cm
Diepte 69,8 cm

De plaatsingoptie voor Bauknecht GT 219 A3+. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 44,6 kg.

Bauknecht GT 219 A3+. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bauknecht GT 219 A3+. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bauknecht GT 219 A3+. heeft een kabellengte van 2,45 m.