1. keuken
  2. Bosch GIV21AFE0.

Bosch GIV21AFE0.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch GIV21AFE0.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch GIV21AFE0. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch GIV21AFE0.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 87,4 cm

Breedte: 55,8 cm

Diepte: 54,5 cm

Gewicht

40,4 kg

Kleur

Energieklasse

E

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Bosch GIV21AFE0.

De Bosch GIV21AFE0 heeft een enorme inhoud van 96 liter, waardoor je al je boodschappen gemakkelijk kunt opslaan. De supervries functie zorgt ervoor dat je al je eten tegelijkertijd kunt invriezen, waardoor de smaak en vitamines behouden blijven. De vriezer heeft twee uitschuifbare plateaus en 3 lades waar je gemakkelijk je boodschappen in kunt verdelen. Met de BigBox-diepvrieslade heb je extra ruimte voor meerdere diepvriesdozen of andere grote boodschappen. Daarnaast is de Bosch GIV21AFE0 ook nog eens heel stil met maar 36 decibel. Hierdoor is de vriezer perfect geschikt om te plaatsen in een open keuken.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 96 liter heb je relatief veel vriesruimte tot je beschikking. Met een inhoud van 96 liter heb je relatief veel vriescapaciteit tot je beschikking. Door Low Frost ontdooi je de vriezer slechts 1 à 2 keer per jaar. Door Low Frost hoef je de vriezer slechts 1 à 2 keer per jaar te ontdooien. Is met een geluidsniveau van slechts 36 decibel relatief stil. Is het met een geluidsniveau van slechts 36 decibel relatief stil.

Minpunten
  • De basisbouwkwaliteit heeft een kortere levensduur

    .

    De vriezer beschikt niet over luchtcirculatie, waardoor de vriesproducten niet gelijkmatig gekoeld worden.

Veelgestelde vragen over Bosch GIV21AFE0.

Bosch GIV21AFE0. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 87,4 cm
Breedte 55,8 cm
Diepte 54,5 cm

De plaatsingoptie voor Bosch GIV21AFE0. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 40,4 kg.

Bosch GIV21AFE0. komt standaard in het . Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch GIV21AFE0. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch GIV21AFE0. heeft een kabellengte van 2,3 m.