1. keuken
  2. Beko DVN05320X / Vrijstaand.

Beko DVN05320X / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Beko DVN05320X / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Beko DVN05320X / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Beko DVN05320X / Vrijstaand.

Merk

Beko

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 59,8 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

42,7 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

E

Kabellengte

Omschrijving van Beko DVN05320X / Vrijstaand.

De Beko DVN05320X is de perfecte oplossing voor het schoonmaken van je vaat. Met deze vrijstaande vaatwasser vul je eenvoudig tot 13 couverts. Met de draaiknop kies je uit 5 verschillende vaatwasprogramma's. Kies bijvoorbeeld een heet programma voor je hardnekkige pannen of kies voor het snelle programma als je snel schoon bestek nodig hebt. Ook als je de vaatwasser niet helemaal vol krijgt, dan helpt de halve beladingsfunctie. Hiermee verminder je het water- en energieverbruik en bespaar je op je energierekening. Met het apparaat krijg je een seintje wanneer het zout of glansspoelmiddel op is. Zo ben je er altijd zeker van dat je vaat schoon en glanzend wordt. Met de Beko DVN05320X is schoonmaken van je vaat zo gebeurd!

Pluspunten
  • Met de halve belading-functie bespaar je energie en water wanneer je vaatwasser niet helemaal vol is

    .

    Je geniet van meer duurzaamheid dankzij de middelgrote bouwkwaliteit.

Minpunten
  • Met een geluidsniveau van 49 decibel maakt deze vaatwasser veel geluid bij het afwassen.

Veelgestelde vragen over Beko DVN05320X / Vrijstaand.

Beko DVN05320X / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 59,8 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Beko DVN05320X / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 42,7 kg.

Beko DVN05320X / Vrijstaand. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Beko DVN05320X / Vrijstaand. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Beko DVN05320X / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .