1. keuken
  2. Veripart VPTMKK48W.

Veripart VPTMKK48W.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Veripart VPTMKK48W.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Veripart VPTMKK48W. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Veripart VPTMKK48W.

Merk

Veripart

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 86,4 cm

Breedte: 47,2 cm

Diepte: 44,6 cm

Gewicht

20,5 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

1,7 m

Omschrijving van Veripart VPTMKK48W.

De Veripart VPTMKK48W is de ideale koelkast voor een kleine keuken of studentenkamer. Het is een compacte koelkast met een inhoud van 1-2 personen. Je deelt je etenswaren overzichtelijk in met de twee plateaus, de diepe groentelade en de drie deurvakken. Ook is er genoeg ruimte voor verse groenten, dipsauzen en pakken sap. Wat deze koelkast zo handig maakt is dat de achterkant afgedekt is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over stof dat in het rooster terechtkomt. Bovendien is de koelkast energiezuinig door het lage energieverbruik. Mocht je de draairichting van de deur liever andersom willen hebben, dan is dat ook geen probleem. De Veripart VPTMKK48W past zo in iedere keuken.

Pluspunten
  • De draairichting van de deur kan worden aangepast. De condensor aan de achterkant van de koelkast is afgedekt, dus hoeft er geen stofvrije ruimte rondom te worden gehouden.

Minpunten
  • Met een geluidsniveau van 41 decibel is een koelkast luid.

Veelgestelde vragen over Veripart VPTMKK48W.

Veripart VPTMKK48W. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 86,4 cm
Breedte 47,2 cm
Diepte 44,6 cm

De plaatsingoptie voor Veripart VPTMKK48W. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 20,5 kg.

Veripart VPTMKK48W. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Veripart VPTMKK48W. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Veripart VPTMKK48W. heeft een kabellengte van 1,7 m.