1. keuken
  2. Siemens KS36VAXEP.

Siemens KS36VAXEP.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens KS36VAXEP.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens KS36VAXEP. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens KS36VAXEP.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 186 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 65 cm

Gewicht

67,95 kg

Kleur

Antraciet

Energieklasse

E

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Siemens KS36VAXEP.

Daarnaast heeft de koelkast een noFrost-functie, waardoor je nooit meer ijs en rijp hoeft te verwijderen. De MultiAirflow-technologie zorgt ervoor dat de lucht gelijkmatig wordt verdeeld, waardoor de temperatuur in elke lade hetzelfde blijft. De koelkast heeft ook een led-display, waarmee je gemakkelijk de temperatuur kunt controleren. Het is ook mogelijk om de temperatuur in te stellen met de SuperCool-functie. Hiermee kun je etenswaren snel afkoelen zonder dat de temperatuur van de andere voedingsmiddelen wordt aangetast. Deze innovatieve koelkast heeft ook een energiezuinig A++ label, waardoor je energie bespaart. Met de Siemens KS36VAXEP krijg je een energiezuinige koelkast die de meest verse voedingsmiddelen biedt. Dankzij de ruime inhoud, noFrost-functie, MultiAirflow-technologie, led-display, SuperCool-functie en een A++ label heb je altijd de juiste temperatuur, geen vingerafdrukken en een langere versheid.

Pluspunten
  • Het is een ruime 1-deurskoelkast met een koelinhoud van 346 liter

    .

    In de vershoudzone blijven groenten en fruit langer vers.

Minpunten
  • Is de energieklasse E minder zuinig dan de meeste 1-deurs koelkasten?

Veelgestelde vragen over Siemens KS36VAXEP.

Siemens KS36VAXEP. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 186 cm
Breedte 60 cm
Diepte 65 cm

De plaatsingoptie voor Siemens KS36VAXEP. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 67,95 kg.

Siemens KS36VAXEP. komt standaard in het Antraciet. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens KS36VAXEP. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens KS36VAXEP. heeft een kabellengte van 2,3 m.