1. keuken
  2. Miele H 7145 BM.

Miele H 7145 BM.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Miele H 7145 BM.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Miele H 7145 BM. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Miele H 7145 BM.

Merk

Miele

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 45 cm

Breedte: 56 cm

Diepte: 55 cm

Gewicht

36 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

Kabellengte

2 m

Omschrijving van Miele H 7145 BM.

Met de Miele H 7145 BM bereik je een nieuw niveau van bereidingskwaliteit. Deze inbouw combi oven heeft veelzijdige mogelijkheden. Zo kun je onder andere de grillstand aanzetten voor een knapperig kaaslaagje op je lasagne of de magnetronstand gebruiken voor het opwarmen van restjes. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om vlees of soep snel te ontdooien met de ontdooistand. Bovendien is de Miele H 7145 BM ook nog eens gemakkelijk te bedienen. De ovendeur sluit automatisch met de softclose, zodat je geen last hebt van harde geluiden. De wanden van de oven zijn voorzien van een speciale coating, waardoor je ze gemakkelijk schoonmaakt. Daarnaast is er ook nog de handige Miele@home app die je op je smartphone of tablet kunt downloaden. Zo kun je vanaf de bank de oven bedienen. Kortom, met de Miele H 7145 BM bereid je gemakkelijk verschillende soorten gerechten.

Pluspunten
  • Met een topkwaliteit voorbereiding heb je veel mogelijkheden om gerechten te bereiden. Je bedient de oven erg gemakkelijk met topkwaliteit gebruiksgemak. De ovendeur sluit altijd zachtjes en er wordt geen schade aangericht als je de deur hard sluit.

Minpunten
  • De oven heeft geen telescooprail, waardoor je je gerecht uit de oven kunt halen zonder je te branden.

Veelgestelde vragen over Miele H 7145 BM.

Miele H 7145 BM. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45 cm
Breedte 56 cm
Diepte 55 cm

De plaatsingoptie voor Miele H 7145 BM. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 36 kg.

Miele H 7145 BM. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Miele H 7145 BM. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Miele H 7145 BM. heeft een kabellengte van 2 m.