1. keuken
  2. Bosch GSN58DWDV.

Bosch GSN58DWDV.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch GSN58DWDV.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch GSN58DWDV. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch GSN58DWDV.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 191 cm

Breedte: 70 cm

Diepte: 78 cm

Gewicht

92,153 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

D

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Bosch GSN58DWDV.

Kostenbesparend, constante diepvriestemperatuur en nooit meer ontdooien: deze uitstekende kenmerken komen allemaal samen in de Bosch GSN58DWDV vrieskast. Dankzij de energieklasse D bespaar je op je energieverbruik en profiteer je van een duurzaam en milieuvriendelijk product. De FreshSense sensoren zorgen ervoor dat het apparaat een constante diepvriestemperatuur aanhoudt, waardoor je producten vers blijven en smaak behouden. Het interieur is ook erg flexibel en je kunt het naar eigen wens inrichten. Er zijn 7 plateaus en 5 lades, plus een BigBox waarmee je grote stukken voedsel en zakken producten in kunt opbergen. Een optimale vriezer voor iedereen die wil genieten van een energiezuinig en kostenbesparend product.

Pluspunten
  • De vriezer is met een energieklasse D zuinig in gebruik en dus goed voor het milieu

    .

    Het heeft bovendien een relatief stil geluidsniveau van slechts 38 decibel.

Minpunten
  • Het gewicht en de omvang van de vriezer kunnen de bezorging bemoeilijken, let er dus goed op of hij de trap op kan en let erop dat hij past op de uiteindelijke plaats.

Veelgestelde vragen over Bosch GSN58DWDV.

Bosch GSN58DWDV. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 191 cm
Breedte 70 cm
Diepte 78 cm

De plaatsingoptie voor Bosch GSN58DWDV. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 92,153 kg.

Bosch GSN58DWDV. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch GSN58DWDV. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch GSN58DWDV. heeft een kabellengte van 2,3 m.