1. keuken
  2. Bosch SPS4EMW28E / Vrijstaand.

Bosch SPS4EMW28E / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch SPS4EMW28E / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch SPS4EMW28E / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch SPS4EMW28E / Vrijstaand.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 45 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

42,39 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

D

Kabellengte

1,75 m

Omschrijving van Bosch SPS4EMW28E / Vrijstaand.

De Bosch SPS4EMW28E is een vrijstaande vaatwasser met een modern design. Met Home Connect kun je gemakkelijk een vaatwasprogramma kiezen dat bij je vaat past. Zodra je het juiste programma hebt geselecteerd, start je het direct via de app. Je krijgt een berichtje wanneer je vaat klaar is. De VarioLade is ideaal om je bestek in te plaatsen, terwijl de glasbeschermfunctie ervoor zorgt dat je glazen langer als nieuw blijven. De vaatwasser regelt ook de waterhardheid, waardoor er geen witte waas ontstaat op je glazen. Voor aangekoekte resten gebruik je de IntensiveZone functie, zodat ook hardnekkig vuil verdwijnt. Geniet van schone vaat, zonder veel moeite! Met de Bosch SPS4EMW28E heb je een betrouwbare vaatwasser die met veel gemak je vaat schoonmaakt. De Home Connect app maakt het kiezen van het juiste vaatwasprogramma eenvoudig. Je kunt zelfs je vaatwasser activeren met de app en een berichtje ontvangen wanneer je vaat klaar is. De VarioLade maakt het plaatsen van je bestek makkelijk, terwijl de glasbeschermfunctie ervoor zorgt dat je glazen langer als nieuw blijven. De IntensiveZone functie verwijdert aangekoekte resten, zodat je vaatwasser alle vuiligheid kan wegwerken. Geniet van schone vaat, zonder veel moeite met de Bosch SPS4EMW28E!

Pluspunten
  • Met Easy Start kun je via de Home Connect app het juiste programma kiezen voor je vaat. De IntensieveZone verwijdert hardnekkige etensresten van je aangekoekte ovenschalen. Aan het einde van het wasprogramma opent de vaatwasser zich voor een sneller en beter droogresultaat.

Minpunten
  • Met plaats voor 10 couverts is deze vaatwasser minder ruim dan vergelijkbare modellen

    .

    Met plaats voor 10 couverts is deze vaatwasser kleiner dan vergelijkbare modellen.

Veelgestelde vragen over Bosch SPS4EMW28E / Vrijstaand.

Bosch SPS4EMW28E / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 45 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Bosch SPS4EMW28E / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 42,39 kg.

Bosch SPS4EMW28E / Vrijstaand. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch SPS4EMW28E / Vrijstaand. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch SPS4EMW28E / Vrijstaand. heeft een kabellengte van 1,75 m.