1. keuken
  2. Bosch SMS4EKW02E / Vrijstaand.

Bosch SMS4EKW02E / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch SMS4EKW02E / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch SMS4EKW02E / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch SMS4EKW02E / Vrijstaand.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

51,1 kg

Kleur

Energieklasse

C

Kabellengte

Omschrijving van Bosch SMS4EKW02E / Vrijstaand.

De Bosch SMS4EKW02E vrijstaande vaatwasser is ideaal voor gezinnen die veel vaat hebben. Met 13 couverts aan vuile vaat is er genoeg ruimte. In de onderste korf plaats je pannen, borden en ovenschalen. In de bovenste korf plaats je glazen, koffiekopjes en kleine bakjes. Voor hardnekkige resten in ovenschalen heeft de vaatwasser een intensief programma. Met de SpeedPerfect functie kun je het programma tot wel 75% verkorten. Wil je je plastic vaat goed droog hebben? Kies dan voor de EffecientDry ventilatieknop. Hiermee wordt de deur na het programma automatisch geopend waardoor je plastic vaat mooi droog is. Kortom, met de Bosch SMS4EKW02E vrijstaande vaatwasser heb je een ideale partner in huis voor het schoonmaken van je vaat.

Pluspunten
  • Met de EffecientDry-functie opent de deur naar het vaatwasprogramma, waardoor plastic vaatwerk sneller wordt gedroogd

    .

    Deze vaatwasser heeft de energieklasse C, wat erg zuinig is.

Minpunten
  • Er ontbreekt een vaatwasprogramma om bacteriën te verwijderen.

Veelgestelde vragen over Bosch SMS4EKW02E / Vrijstaand.

Bosch SMS4EKW02E / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Bosch SMS4EKW02E / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 51,1 kg.

Bosch SMS4EKW02E / Vrijstaand. komt standaard in het . Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch SMS4EKW02E / Vrijstaand. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch SMS4EKW02E / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .