1. keuken
 2. Bosch KSV36VWEP + Bosch GSN36VWFP.

Bosch KSV36VWEP + Bosch GSN36VWFP.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch KSV36VWEP + Bosch GSN36VWFP.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch KSV36VWEP + Bosch GSN36VWFP. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch KSV36VWEP + Bosch GSN36VWFP.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 186 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 65 cm

Gewicht

74,4 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

F

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Bosch KSV36VWEP + Bosch GSN36VWFP.

Vriezer De vriezer heeft 4 lades en 1 diepvriesbak. Het laadvermogen is zo groot dat je boodschappen van 5 personen of meer gemakkelijk in de vriezer past. De antifrosttechnologie garandeert dat er geen ijsvorming ontstaat. Daarnaast heeft de vriezer een handige instelbare temperatuur. Zo bewaar je je voedsel op de juiste temperatuur. De vriezer bevindt zich rechts. Verbindingsset De Bosch GSN36VWFP is de bijpassende verbindingsset voor deze side by side set. Met deze verbindingsset maak je de koelkast en vriezer gemakkelijk aan elkaar vast. Hierdoor heb je een stijlvolle en ruimtebesparende combinatie.

Pluspunten
 • Met deze set heb je direct een koelkast en een vriezer in huis

  .

  Met deze set krijg je direct een koelkast en een vriezer in huis. In de vershoudzone van de koelkast blijven groente en fruit langer vers

  .

  In de vershoudzone van de koelkast blijven groenten en fruit langer vers. Je hoeft de vriezer nooit meer te ontdooien door No Frost

  .

  Je hoeft de vriezer met No Frost technologie nooit meer te ontdooien.

Minpunten
 • Het gewicht en de omvang van de modellen kan de bezorging bemoeilijken, dus let goed op of deze op de gewenste plaats passen

  .

  Beide modellen hebben geen afgeschermde condensator, waardoor extra onderhoud vereist is.

Veelgestelde vragen over Bosch KSV36VWEP + Bosch GSN36VWFP.

Bosch KSV36VWEP + Bosch GSN36VWFP. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 186 cm
Breedte 60 cm
Diepte 65 cm

De plaatsingoptie voor Bosch KSV36VWEP + Bosch GSN36VWFP. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 74,4 kg.

Bosch KSV36VWEP + Bosch GSN36VWFP. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch KSV36VWEP + Bosch GSN36VWFP. zit in energieklasse: F.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch KSV36VWEP + Bosch GSN36VWFP. heeft een kabellengte van 2,3 m.