1. keuken
  2. LG GML844MCAE.

LG GML844MCAE.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over LG GML844MCAE.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk LG GML844MCAE. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties LG GML844MCAE.

Merk

LG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 178,7 cm

Breedte: 83,5 cm

Diepte: 73,4 cm

Gewicht

125 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

E

Kabellengte

1,5 m

Omschrijving van LG GML844MCAE.

De LG GML844MCAE is een handige Amerikaanse koelkast die geen waterleiding nodig heeft. Door het meegeleverde waterreservoir vul je eenvoudig koud water of ijsblokjes. Deze koelkast heeft ruimte genoeg voor de boodschappen van 5 personen of meer. In de Big Fresh Zone kun je bijvoorbeeld je bleekselderij of blauwe bessen bewaren. Met de aanpasbare luchtvochtigheid bewaar je je verse etenswaren langer. Als je de deur opent, blaast de koelkast koude lucht aan de voorkant. Hierdoor wordt er geen koude lucht verspild. Daarnaast heeft de koelkast een Pure-N-Fresh systeem dat geurtjes uit de koelkast filtert, waardoor het apparaat neutraal blijft ruiken. Met de LG GML844MCAE heb je dus een energiezuinige en hygiënische koelkast in huis.

Pluspunten
  • Met de water- en ijsdispenser heb je altijd water en ijsblokjes bij de hand. In de vershoudzone blijven groenten en fruit langer vers. Door deurkoeling blijft de temperatuur overal in de koelkast constant en daardoor blijven etenswaren langer vers.

Minpunten
  • Het gewicht en de omvang van de koelkast kunnen de bezorging bemoeilijken, let dus goed op of hij past op de gewenste plek.

Veelgestelde vragen over LG GML844MCAE.

LG GML844MCAE. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 178,7 cm
Breedte 83,5 cm
Diepte 73,4 cm

De plaatsingoptie voor LG GML844MCAE. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 125 kg.

LG GML844MCAE. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

LG GML844MCAE. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. LG GML844MCAE. heeft een kabellengte van 1,5 m.