1. keuken
 2. Haier HSR5918DIPB.

Haier HSR5918DIPB.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Haier HSR5918DIPB.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Haier HSR5918DIPB. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Haier HSR5918DIPB.

Merk

Haier

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 177,5 cm

Breedte: 90,8 cm

Diepte: 65,9 cm

Gewicht

105 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

D

Kabellengte

2 m

Omschrijving van Haier HSR5918DIPB.

Deze Haier HSR5918DIPB is een uitzonderlijk veelzijdige koelkast die zowel veel ruimte biedt als energiebesparend is. In het koelgedeelte kun je gemakkelijk grote hoeveelheden boodschappen voor 5 personen of meer opslaan. De 4 plateaus en 2 groentelades bieden genoeg ruimte voor al je verse producten. Daarnaast kun je de hoogte van de plateaus zelf aanpassen, waardoor je in een handomdraai ruimte maakt voor grote pannen of een grote cakevorm. Het vriesgedeelte biedt ook veel opslagruimte. Hier kun je al je favoriete diepvriespizza's en bittergarnituur kwijt. Dankzij de luchtcirculatie is het overal in de koelkast even koel. In de linkerdeur van de koelkast zit een water- en ijsdispenser, waarmee je gemakkelijk koude drankjes kunt tappen. Bovendien is deze koelkast energiezuinig, waardoor je energiekosten omlaag gaat.

Pluspunten
 • De koelkast heeft een energieklasse D en is daarom energiezuinig en goed voor het milieu

  .

  Met een inhoud van 511 liter is het een zeer ruime Amerikaanse koelkast

  .

  Met de water- en ijsdispenser heb je altijd water en ijsblokjes tot je beschikking.

Minpunten
 • Heeft geen vershoudzone waar je jouw verse boodschappen langer kunt bewaren.Heeft een kortere levensduur vanwege de basiskwaliteit van de bouw.

Veelgestelde vragen over Haier HSR5918DIPB.

Haier HSR5918DIPB. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 177,5 cm
Breedte 90,8 cm
Diepte 65,9 cm

De plaatsingoptie voor Haier HSR5918DIPB. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 105 kg.

Haier HSR5918DIPB. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Haier HSR5918DIPB. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Haier HSR5918DIPB. heeft een kabellengte van 2 m.