1. keuken
  2. Siemens GS36NAXEP.

Siemens GS36NAXEP.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens GS36NAXEP.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens GS36NAXEP. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens GS36NAXEP.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 186 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 65 cm

Gewicht

71,974 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

E

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Siemens GS36NAXEP.

De Siemens GS36NAXEP is een topkwaliteit apparaat dat zich onderscheidt van andere vriezers. Deze vriezer heeft een netto inhoud van 242 liter en is uitgerust met innovatieve technologieën, zoals No Frost en de iceTwister. Met de No Frost technologie hoef je de vriezer nooit meer te ontdooien, waardoor je tijd en energie bespaart. Daarnaast heeft de vriezer een iceTwister functie waarmee je ijsblokjes maakt die je bewaart in een speciale lade. De vriezer heeft meerdere glazen plateaus en lades waarmee je de vriesruimte naar je eigen wens kunt inrichten. Met deze vriezer haal je gemakkelijk je boodschappen voor een week in één keer in huis. Er passen namelijk 3 tot 7 volle shopper boodschappentassen in de vriezer. De Siemens GS36NAXEP is daarom een uitstekende keuze voor een efficiënte en moderne vriesoplossing in je keuken.

Pluspunten
  • Met de ijstwister heb je altijd ijsblokjes bij de hand voor in je glas frisdrank. Met de No Frost-vriezer hoef je nooit meer je vriezer te ontdooien. De vriezer werkt ook in niet verwarmde ruimtes, zoals een schuur of garage, met een minimale omgevingstemperatuur van 10°C.

Minpunten
  • In tegenstelling tot vergelijkbare modellen heeft het geen ijsdispenser.

Veelgestelde vragen over Siemens GS36NAXEP.

Siemens GS36NAXEP. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 186 cm
Breedte 60 cm
Diepte 65 cm

De plaatsingoptie voor Siemens GS36NAXEP. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 71,974 kg.

Siemens GS36NAXEP. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens GS36NAXEP. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens GS36NAXEP. heeft een kabellengte van 2,3 m.