1. keuken
 2. Siemens GS36NVIEP.

Siemens GS36NVIEP.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens GS36NVIEP.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens GS36NVIEP. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens GS36NVIEP.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 186 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 65 cm

Gewicht

70 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

E

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Siemens GS36NVIEP.

In de Siemens GS36NVIEP vriezer heb je een ruime opslagcapaciteit voor al je diepvriesproducten. Het unieke No Frost systeem zorgt ervoor dat je nooit meer de vriezer hoeft te ontdooien. Hierdoor blijven de smaak en structuur van je diepvriesproducten gewaarborgd. Met de Superfreeze functie kun je de temperatuur tijdelijk verlagen, zodat je al je boodschappen direct kunt invriezen. De GS36NVIEP vriezer is ook geschikt voor plaatsing in de kelder of garage. De minimale omgevingstemperatuur die nodig is, is 10 graden Celsius. Dit is ideaal als je geen ruimte meer hebt in je keuken. Je kunt er zeker van zijn dat je al je producten in deze vriezer veilig en gecontroleerd kunt opslaan.

Pluspunten
 • Je hoeft de vriezer nooit meer te ontdooien dankzij No Frost

  .

  Gaat langer mee dankzij de middenklasse bouwkwaliteit

  .

  Dankzij de luchtcirculatie is het overal in de vriezer gelijkmatig koel.

Minpunten
 • Doordat de condensor niet afgedekt is, verliest de vrieskast energie en vangt hij stof op.

Veelgestelde vragen over Siemens GS36NVIEP.

Siemens GS36NVIEP. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 186 cm
Breedte 60 cm
Diepte 65 cm

De plaatsingoptie voor Siemens GS36NVIEP. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 70 kg.

Siemens GS36NVIEP. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens GS36NVIEP. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens GS36NVIEP. heeft een kabellengte van 2,3 m.