1. keuken
  2. ETNA KKD4088.

ETNA KKD4088.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over ETNA KKD4088.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk ETNA KKD4088. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties ETNA KKD4088.

Merk

ETNA

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 87,5 cm

Breedte: 54 cm

Diepte: 54,5 cm

Gewicht

29,5 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

F

Kabellengte

2,1 m

Omschrijving van ETNA KKD4088.

Met de ETNA KKD4088 heb je een compacte koelkast met genoeg ruimte voor al je boodschappen. De koelkast heeft 3 plateaus en een deurvak dat je kunt gebruiken om kleinere producten te bewaren. In de groentela onderin heb je ruimte voor je groenten en fruit. De plateaus zijn in hoogte verstelbaar waardoor je gemakkelijk ruimte kunt maken voor grotere boodschappen. Je kunt de draairichting van de deur aanpassen, zodat je altijd de optimale gebruikservaring hebt. Met de ETNA KKD4088 kun je je boodschappen in een ruimte koelen die perfect is voor 1 of 2 personen. Het bijzondere aan deze koelkast is dat je de draairichting van de deur aan kunt passen naar je persoonlijke voorkeur. De plateaus zijn in hoogte verstelbaar waardoor je gemakkelijk ruimte kunt maken voor grote boodschappen. Daarnaast heeft de koelkast een groentela onderin waar je je groenten en fruit in kunt bewaren. De ETNA KKD4088 is de perfecte oplossing voor jouw koelbehoeften.

Pluspunten
  • De middenklasse bouwkwaliteit zorgt voor een langere levensduur. De deur kan de draairichting aannemen.

Minpunten
  • Het heeft een koelinhoud van 134 liter, wat minder ruim is dan de meeste 1-deurskoelkasten.

Veelgestelde vragen over ETNA KKD4088.

ETNA KKD4088. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 87,5 cm
Breedte 54 cm
Diepte 54,5 cm

De plaatsingoptie voor ETNA KKD4088. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 29,5 kg.

ETNA KKD4088. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

ETNA KKD4088. zit in energieklasse: F.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. ETNA KKD4088. heeft een kabellengte van 2,1 m.