1. keuken
  2. ETNA KCD4178.

ETNA KCD4178.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over ETNA KCD4178.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk ETNA KCD4178. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties ETNA KCD4178.

Merk

ETNA

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 177 cm

Breedte: 54 cm

Diepte: 54,5 cm

Gewicht

51,69 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

F

Kabellengte

2,1 m

Omschrijving van ETNA KCD4178.

Met de ETNA KCD4178 koel-vriescombinatie bewaar je al je eten in een handomdraai. Deze energiezuinige koel-vriescombinatie is ideaal voor het bewaren van grote hoeveelheden etenswaren. Je hebt vier stevige plateaus voor je belangrijkste etenswaren. Daarnaast heb je ook een vershoudzone met een aparte temperatuur voor je radijsjes en courgettes. Voor al je vrieswaren heb je drie doorzichtige diepvrieslades. Met de SimpelSlide vrieslade kun je gemakkelijk en snel een ijsje of diepvriesfruit pakken voor een lekkere smoothie. Bovendien is de ETNA KCD4178 zuinig in energieverbruik. Geniet dus meteen van al je etenswaren met de ETNA KCD4178 koel-vriescombinatie. Met de ETNA KCD4178 koel-vriescombinatie heb je voldoende ruimte voor al je etenswaren. Je kunt al je yoghurt, tussendoortjes en sappen gemakkelijk kwijt op de vier stevige plateaus. Wil je een grote pan soep of een hoge kan sap bewaren? Dan kun je de plateaus eenvoudig naar boven of onder schuiven. In de vershoudzone verschuif je de temperatuur voor je radijsjes en courgettes. En met de drie doorzichtige diepvrieslades bewaar je al je vrieswaren. De onderste grote lade is perfect om een hele kip in te vriezen en met de SimpelSlide vrieslade heb je direct toegang tot een ijsje of diepvriesfruit. Geniet dus direct van al je etenswaren met de ETNA KCD4178 koel-vriescombinatie.

Pluspunten
  • De koel-vriescombinatie heeft een ruimte koelinhoud van 181 liter en de deur kan de draairichting veranderen.

Minpunten
  • Er is geen energiezuinige koelkast met energieklasse F.

Veelgestelde vragen over ETNA KCD4178.

ETNA KCD4178. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 177 cm
Breedte 54 cm
Diepte 54,5 cm

De plaatsingoptie voor ETNA KCD4178. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 51,69 kg.

ETNA KCD4178. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

ETNA KCD4178. zit in energieklasse: F.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. ETNA KCD4178. heeft een kabellengte van 2,1 m.