1. keuken
 2. LG GBP62DSNCC1.

LG GBP62DSNCC1.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over LG GBP62DSNCC1.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk LG GBP62DSNCC1. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties LG GBP62DSNCC1.

Merk

LG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 203 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 67,5 cm

Gewicht

79 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

C

Kabellengte

2,25 m

Omschrijving van LG GBP62DSNCC1.

De LG GBP62DSNCC1 koel-vriescombinatie houdt je boodschappen vers. Met Fresh Converter kies je de juiste temperatuur voor je verse producten. Zo stel je de lade in op 0 graden Celsius voor je zalm en kipfilet en op 2 graden Celsius voor paprika's en krop sla. DoorCooling zorgt ervoor dat de temperatuur constant blijft als je de deur sluit. Door luchtcirculatie is het overal even koud, zodat je geen koude plekjes meer hebt. Dankzij energieklasse C is de koel-vriescombinatie energiezuinig. Je bespaart hierdoor op je jaarlijkse energiekosten. Daarnaast heeft de LG GBP62DSNCC1 een handige vakverdeling. Je hebt twee verstelbare leggers, zodat je er makkelijk je producten in kwijt kunt. De verschillende compartimenten zijn zo ingericht dat je makkelijk bij je boodschappen kunt. Ook krijg je een kleine laatje, waar je kleinere producten kunt bewaren. De deur van de koel-vriescombinatie is ook voorzien van een fleshouder en een klein vakje, zodat je al je boodschappen op hetzelfde moment kunt bewaren. Met de LG GBP62DSNCC1 heb je een energiezuinige koel-vriescombinatie met optimale vakverdeling.

Pluspunten
 • De DoorCooling houdt de koude lucht in de koelkast vast wanneer je de deur opent, zodat je boodschappen langer vers blijven

  .

  Met de Fresh Converter kun je de optimale temperatuur kiezen voor je soort boodschappen

  .

  De koelkast heeft een energieklasse C en is daardoor energiezuinig en milieuvriendelijk.

Minpunten
 • De condensor aan de achterkant van de koelkast is niet afgedekt en moet je zelf vrijhouden van stof

  .

  => De condensor aan de achterkant van de koelkast is niet afgedekt en moet je vrijhouden van stof.

Veelgestelde vragen over LG GBP62DSNCC1.

LG GBP62DSNCC1. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 203 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 67,5 cm

De plaatsingoptie voor LG GBP62DSNCC1. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 79 kg.

LG GBP62DSNCC1. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

LG GBP62DSNCC1. zit in energieklasse: C.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. LG GBP62DSNCC1. heeft een kabellengte van 2,25 m.