1. keuken
  2. Veripart VPIBKK88.

Veripart VPIBKK88.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Veripart VPIBKK88.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Veripart VPIBKK88. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Veripart VPIBKK88.

Merk

Veripart

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 88 cm

Breedte: 54 cm

Diepte: 54 cm

Gewicht

29 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

2 m

Omschrijving van Veripart VPIBKK88.

De Veripart VPIBKK88 is een gebruiksvriendelijke koelkast met een modern design. Met de koelkast kun je je boodschappen gemakkelijk opbergen. Hij heeft een inhoud van 120 liter en is daardoor geschikt voor één tot twee personen. In de koelkast zitten 3 plateaus van veiligheidsglas. Deze plateaus zijn in hoogte verstelbaar, zodat je verschillende producten kunt opbergen. Daarnaast heeft de koelkast ook een bijzondere groentelade waar je je verse producten kunt bewaren. De Veripart VPIBKK88 is ook energiezuinig en makkelijk in gebruik. Met de draaiknop aan de buitenkant kun je de temperatuur van de koelkast aanpassen. Daarnaast is de koelkast voorzien van een standaard draairichting van de deur naar rechts. Mocht dit niet passen in je keuken, dan kun je de deur eenvoudig omdraaien. Met de Veripart VPIBKK88 heb je een modern design koelkast met veel opbergruimte en energiezuinigheid.

Pluspunten
  • De draairichting van de deur kan worden aangepast.

Minpunten
  • Er is geen ventilator of luchtgaten om de koude lucht gelijkmatig te verspreiden.

Veelgestelde vragen over Veripart VPIBKK88.

Veripart VPIBKK88. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 88 cm
Breedte 54 cm
Diepte 54 cm

De plaatsingoptie voor Veripart VPIBKK88. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 29 kg.

Veripart VPIBKK88. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Veripart VPIBKK88. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Veripart VPIBKK88. heeft een kabellengte van 2 m.