1. keuken
 2. Bosch SMS2HKI03E / Vrijstaand.

Bosch SMS2HKI03E / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch SMS2HKI03E / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch SMS2HKI03E / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch SMS2HKI03E / Vrijstaand.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

46 kg

Kleur

Energieklasse

D

Kabellengte

Omschrijving van Bosch SMS2HKI03E / Vrijstaand.

De Bosch SMS2HKI03E vrijstaande vaatwasser heeft ruimte voor 13 couverts aan vuile vaat. De onderste korf is perfect voor borden, schalen, pannen en bestek en bovenin heb je genoeg ruimte voor gebaksbordjes, spatels en glazen. Met 5 verschillende programma's maak je jouw vaat eenvoudig schoon. Kies voor het intensieve programma als je aangekoekte resten wilt verwijderen. Heb je last van harde geluiden tijdens het wassen? Kies dan voor het stille programma. Met SpeedPerfect kort je het wasprogramma in en ben je op tijd klaar voor de visite. De Bosch SMS2HKI03E vrijstaande vaatwasser is een perfecte oplossing voor jouw vaat. Je krijgt niet alleen veel ruimte voor je vuile vaat, maar je kiest ook uit verschillende programma's die je wasserij zo efficiënt mogelijk maken. Je was je vaat in minder tijd en zonder irritante geluiden. Kortom, je hebt alles wat je nodig hebt voor een schone vaat.

Pluspunten
 • Druk op de VarioSpeedPlus functie en je vaat is tot 3 keer sneller klaar

  .

  --> Druk op de VarioSpeedPlus-functie en je vaat is tot 3 keer sneller klaar. Gaat jarenlang mee dankzij de topklasse bouwkwaliteit

  .

  --> Ga jarenlang mee, dankzij de topklasse bouwkwaliteit. Met het automatische programma kiest de vaatwasser de juiste instellingen voor jouw vaat

  .

  --> Kies met het automatische programma de juiste instellingen voor jouw vaat.

Minpunten
 • De basisklasse waskwaliteit is minder goed in het wassen van je vaat

  .

  De vaatwasser heeft geen ventilatiedroogtechniek voor een snellere en betere droogresultaten.

Veelgestelde vragen over Bosch SMS2HKI03E / Vrijstaand.

Bosch SMS2HKI03E / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Bosch SMS2HKI03E / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 46 kg.

Bosch SMS2HKI03E / Vrijstaand. komt standaard in het . Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch SMS2HKI03E / Vrijstaand. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch SMS2HKI03E / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .