1. keuken
  2. Hisense RB434N4BFD.

Hisense RB434N4BFD.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Hisense RB434N4BFD.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Hisense RB434N4BFD. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Hisense RB434N4BFD.

Merk

Hisense

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 200 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 59,2 cm

Gewicht

63 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

D

Kabellengte

2 m

Omschrijving van Hisense RB434N4BFD.

De Hisense RB434N4BFD is een ideale koelkast voor het bewaren van voedsel. In de Freshbox kun je de temperatuur zelf instellen en zo je groente en fruit langer vers houden. Met de schuifregelaar stel je de temperatuur in op 2°C. In de vershoudzone kun je vlees en vis bewaren bij 0°C. Dankzij de luchtcirculatie is het overal in de koelkast even koud. In het ruime koelvak met een inhoud van 221 liter heb je genoeg ruimte voor al je etenswaren. Het heeft 3 legplateaus en 3 deurvakken. Je kunt bijvoorbeeld je blok kaas, pot vruchtenkwark en flessen in de deurvakken bewaren. Met de Hisense RB434N4BFD kun je al je etenswaren op een veilige manier en langer vers houden.

Pluspunten
  • De koelkast is met een energieklasse D zuinig in gebruik en dus goed voor het milieu

    .

    De vershoudzone(s) houden groente en fruit, vlees en vis langer vers.

Minpunten
  • Heeft geen hevelgreep, waardoor je de koelkastdeur niet snel en gemakkelijk opent.

Veelgestelde vragen over Hisense RB434N4BFD.

Hisense RB434N4BFD. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 200 cm
Breedte 60 cm
Diepte 59,2 cm

De plaatsingoptie voor Hisense RB434N4BFD. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 63 kg.

Hisense RB434N4BFD. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Hisense RB434N4BFD. zit in energieklasse: D.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Hisense RB434N4BFD. heeft een kabellengte van 2 m.