1. keuken
 2. Siemens SN27YI03CE / Vrijstaand.

Siemens SN27YI03CE / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Siemens SN27YI03CE / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Siemens SN27YI03CE / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Siemens SN27YI03CE / Vrijstaand.

Merk

Siemens

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 84,5 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

55,1 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

B

Kabellengte

Omschrijving van Siemens SN27YI03CE / Vrijstaand.

Met de Siemens SN27YI03CE heb je altijd schone vaat, precies wanneer je het nodig hebt. Met de varioSpeed Plus functie kan je vaatwasserprogramma's tot 3 keer zo snel korten. Deze vrijstaande vaatwasser heeft ruimte voor 14 couverts, dus is ook geschikt voor het hele gezin. Daarnaast heeft deze vaatwasser de intensiveZone, waarin de waterdruk hoger is, zodat zelfs aangekoekte kaasresten van de lasagneschaal schoongespoeld worden. Dankzij de zeolietkorrels drogen plastic bakjes ook goed af. Met de app krijg je meldingen wanneer het programma klaar is en je bedient de vaatwasser ook op afstand. Zo kun je zorgeloos genieten van schone vaat.

Pluspunten
 • Deze vaatwasser heeft energieklasse B en is erg zuinig

  .

  Het heeft ook een geluidsniveau van 43 decibel dat stiller is dan vergelijkbare vaatwassers

  .

  Zeoliet droogt je vaat sneller en geeft je het beste droogresultaat.

Minpunten
 • Je bespaart geen water en energie met een kleine hoeveelheid vaat, omdat de halve beladingsfunctie niet aanwezig is.

Veelgestelde vragen over Siemens SN27YI03CE / Vrijstaand.

Siemens SN27YI03CE / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 84,5 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Siemens SN27YI03CE / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 55,1 kg.

Siemens SN27YI03CE / Vrijstaand. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Siemens SN27YI03CE / Vrijstaand. zit in energieklasse: B.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Siemens SN27YI03CE / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .