1. keuken
 2. Inventum VR1420B.

Inventum VR1420B.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Inventum VR1420B.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Inventum VR1420B. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Inventum VR1420B.

Merk

Inventum

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 142 cm

Breedte: 55 cm

Diepte: 55 cm

Gewicht

41,5 kg

Kleur

Zwart

Energieklasse

E

Kabellengte

1,7 m

Omschrijving van Inventum VR1420B.

De Inventum VR1420B vrieskast is een ruimtebesparende oplossing voor al je diepvriesspullen. De binnenruimte biedt plek aan levensmiddelen voor 2 personen, waaronder broden, diepvriespizza's, ijstaarten en zakken diepvriesfruit. Dankzij de klep in het bovenste en onderste vak, schuif je al je levensmiddelen gemakkelijk in de vriezer. Het apparaat heeft een minimale omgevingstemperatuur van -10 graden Celsius en is daardoor geschikt om in bijvoorbeeld een schuur of bijkeuken te plaatsen. Daarnaast is de deur van de vriezer omkeerbaar, waardoor je de vriezer waar je maar wilt kunt plaatsen. De achterkant van de vriezer is afgedekt en beschermd de condensor tegen stof, waardoor jij minder onderhoud hebt. Bovendien blijft de vriezer zo energiezuinig mogelijk werken.

Pluspunten
 • De vriezer werkt ook in niet verwarmde ruimtes zoals een schuur of een garage met een minimale omgevingstemperatuur van -10 graden Celsius

  .

  Dankzij de afgedekte condensor bespaar je energie en heeft de vriezer geen onderhoud nodig

  .

  Gaat langer mee door de middenklasse bouwkwaliteit.

Minpunten
 • De vriezer heeft geen anti-ijsvorming, dus je moet hem 5 tot 6 keer per jaar ontdooien. De vrieskast heeft geen luchtcirculatie, waardoor je vriesproducten niet gelijkmatig gekoeld worden.

Veelgestelde vragen over Inventum VR1420B.

Inventum VR1420B. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 142 cm
Breedte 55 cm
Diepte 55 cm

De plaatsingoptie voor Inventum VR1420B. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 41,5 kg.

Inventum VR1420B. komt standaard in het Zwart. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Inventum VR1420B. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Inventum VR1420B. heeft een kabellengte van 1,7 m.