1. keuken
  2. Bosch KIR31VFE0.

Bosch KIR31VFE0.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch KIR31VFE0.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch KIR31VFE0. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch KIR31VFE0.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Inbouw

Afmetingen

Hoogte: 102,1 cm

Breedte: 54,1 cm

Diepte: 54,8 cm

Gewicht

34,4 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Bosch KIR31VFE0.

Met de Bosch KIR31VFE0 heb je genoeg ruimte om de boodschappen van 3 of 4 personen te bewaren. De EcoAirflow verspreidt de koude lucht gelijkmatig door de koelkast, waardoor je een indeling kiest die je fijn vindt. Dankzij de groentelade onderin past gemakkelijk een grote krop sla of andijvie. Heb je net boodschappen gedaan? Met de superkoelen functie koel je deze snel af. De koelkast verlaagt de temperatuur tijdelijk. Bovendien heeft je geen last van harde geluiden: het lage geluidsniveau van 35 decibel maakt deze koelkast ook geschikt voor open keukens.

Pluspunten
  • Dankzij het lage geluidsniveau van 35 decibel hoor je bijna niet dat hij aanstaat. Door de luchtcirculatie is de temperatuur op elk plateau gelijk. Gaat langer mee dankzij de middenklasse bouwkwaliteit.

Minpunten
  • Met een basisklasse koelkwaliteit is het minder goed om je boodschappen te bewaren.

Veelgestelde vragen over Bosch KIR31VFE0.

Bosch KIR31VFE0. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 102,1 cm
Breedte 54,1 cm
Diepte 54,8 cm

De plaatsingoptie voor Bosch KIR31VFE0. is Inbouw. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 34,4 kg.

Bosch KIR31VFE0. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch KIR31VFE0. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch KIR31VFE0. heeft een kabellengte van 2,3 m.