1. keuken
  2. Samsung RB38A7B6AB1/EF.

Samsung RB38A7B6AB1/EF.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Samsung RB38A7B6AB1/EF.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Samsung RB38A7B6AB1/EF. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Samsung RB38A7B6AB1/EF.

Merk

Samsung

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 203 cm

Breedte: 59,5 cm

Diepte: 65,8 cm

Gewicht

104 kg

Kleur

Antraciet

Energieklasse

A

Kabellengte

2 m

Omschrijving van Samsung RB38A7B6AB1/EF.

De Samsung RB38A7B6AB1 koel-vriescombinatie is een flexibele oplossing voor het bewaren van voedsel. Met de Convertible Zone kun je het vriesgedeelte naar wens aanpassen en zo bijvoorbeeld extra koelruimte creëren voor een feestje. Daarnaast heb je met de vershoudzone één grote ruimte om al je verse groente in te bewaren. Je kunt deze ook in twee zones verdelen om bijvoorbeeld runderlappen met een koudere temperatuur te bewaren. De ruime inhoud biedt plaats aan de boodschappen van 5 personen of meer. Met de Metal Cool Plate behoud je alle koude lucht wanneer je iets uit de koelkast pakt. De Twin Cooling Plus zorgt ervoor dat je boodschappen niet uitdrogen, door het koel- en vriesgedeelte gescheiden te houden. Hierdoor blijven alle smaken en geuren gescheiden, zodat je geen ruikt naar je diepvriespizza naar je restje curry. Kortom, de Samsung RB38A7B6AB1 koel-vriescombinatie biedt een optimale flexibiliteit voor het bewaren van al je levensmiddelen.

Pluspunten
  • Met de Convertible Zone kun je het vriesgedeelte ook als koelgedeelte gebruiken. De koelkast heeft energieklasse A en is dus goed voor het milieu. De Metal Cool Plate voorkomt dat koude lucht bij het openen van de deur ontsnapt, waardoor je boodschappen langer vers blijven.

Minpunten
  • Er is geen hevelhendel om gemakkelijk en snel de koelkastdeur te openen

    .

    Het gewicht en de afmetingen van de koelkast kunnen de bezorging bemoeilijken, dus let goed op of hij de trap op kan en of hij past op zijn definitieve plaats.

Veelgestelde vragen over Samsung RB38A7B6AB1/EF.

Samsung RB38A7B6AB1/EF. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 203 cm
Breedte 59,5 cm
Diepte 65,8 cm

De plaatsingoptie voor Samsung RB38A7B6AB1/EF. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 104 kg.

Samsung RB38A7B6AB1/EF. komt standaard in het Antraciet. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Samsung RB38A7B6AB1/EF. zit in energieklasse: A.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Samsung RB38A7B6AB1/EF. heeft een kabellengte van 2 m.