1. keuken
  2. Inventum OV307S.

Inventum OV307S.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Inventum OV307S.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Inventum OV307S. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Inventum OV307S.

Merk

Inventum

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 31,6 cm

Breedte: 51,8 cm

Diepte: 40,4 cm

Gewicht

9,7 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

Kabellengte

0,9 m

Omschrijving van Inventum OV307S.

De Inventum OV307S biedt veel meer dan alleen het braden van kippetjes. Met de 6 ovenstanden maak je de lekkerste gerechten. Door het draaispit ben je verzekerd van een krokant kippetje. Ook heb je de mogelijkheid om te bakken, grillen, stoven, ontdooien en warmhouden. De bakplaat vangt het braadvet op, waardoor je oven minder vuil wordt. Met de timer stel je de temperatuur en tijd in tot 120 minuten. Zodra de tijd om is, schakelt de oven zichzelf uit. Naast de ovenfuncties biedt de Inventum OV307S ook een ruime binnenruimte van 30 liter. Zo heb je voldoende ruimte voor het bereiden van meerdere gerechten tegelijk. Ook heb je de keuze uit twee inschuifhoogtes; je kunt dus kiezen of je een kleiner of groter gerecht wilt bereiden. De verwarmingsmantel en de convectiestand zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling in de oven. De binnenverlichting geeft je de mogelijkheid om in de gaten te houden hoe je gerecht erbij staat. Zo maak je de lekkerste gerechten met de Inventum OV307S.

Pluspunten
  • Na de bereiding van je gerecht schakelt de oven automatisch uit.

Minpunten
  • De oven heeft geen magnetronfunctie waarmee je restjes eten verwarmen.

Veelgestelde vragen over Inventum OV307S.

Inventum OV307S. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 31,6 cm
Breedte 51,8 cm
Diepte 40,4 cm

De plaatsingoptie voor Inventum OV307S. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 9,7 kg.

Inventum OV307S. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Inventum OV307S. zit in energieklasse: .

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Inventum OV307S. heeft een kabellengte van 0,9 m.