1. keuken
  2. LG GSXV80PZLE.

LG GSXV80PZLE.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over LG GSXV80PZLE.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk LG GSXV80PZLE. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties LG GSXV80PZLE.

Merk

LG

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 179 cm

Breedte: 91,3 cm

Diepte: 73,5 cm

Gewicht

133 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

E

Kabellengte

2,25 m

Omschrijving van LG GSXV80PZLE.

Met de LG GSXV80PZLE heb je de perfecte Amerikaanse koelkast die je leven enorm vereenvoudigt. Met de InstaView functie bekijk je direct wat er in je koelkast ligt zonder dat je de deur open hoeft te maken. Klop twee keer op het scherm en je ziet precies waar je naar op zoek bent. De door-in-door functie maakt het bovendien mogelijk om boodschappen snel te pakken zonder dat je de koude lucht uit de koelkast laat ontsnappen. Met een capaciteit van 5 personen of meer bewaar je al je boodschappen gemakkelijk. Met de Fresh Balancer vershoudzone in de koelkast reguleer je eenvoudig de luchtvochtigheid. Hiermee kun je verse producten zoals aardbeien en spruiten langer vers houden. Met de waterdispenser tapt je een glas ijskoud water en pak je meteen ijsblokjes voor in je ijskoffie. De LG GSXV80PZLE is de perfecte koelkast die je leven een stuk makkelijker maakt.

Pluspunten
  • Klop tweemaal op de InstaView deur en zie zonder de deur te openen welke boodschappen je nog hebt. Pak snel je meest gebruikte producten uit de Door-in-Door en bespaar energie. Met de Fresh Balancer stel je gemakkelijk de gewenste luchtvochtigheid in met behulp van een schuifregelaar.

Minpunten
  • Met energieklasse E is een minder energiezuinige koelkast.

Veelgestelde vragen over LG GSXV80PZLE.

LG GSXV80PZLE. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 179 cm
Breedte 91,3 cm
Diepte 73,5 cm

De plaatsingoptie voor LG GSXV80PZLE. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 133 kg.

LG GSXV80PZLE. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

LG GSXV80PZLE. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. LG GSXV80PZLE. heeft een kabellengte van 2,25 m.