1. keuken
 2. Whirlpool WFC 3C26 P / Vrijstaand.

Whirlpool WFC 3C26 P / Vrijstaand.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Whirlpool WFC 3C26 P / Vrijstaand.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Whirlpool WFC 3C26 P / Vrijstaand. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Whirlpool WFC 3C26 P / Vrijstaand.

Merk

Whirlpool

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 85 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 60 cm

Gewicht

47 kg

Kleur

Energieklasse

E

Kabellengte

Omschrijving van Whirlpool WFC 3C26 P / Vrijstaand.

De Whirlpool WFC 3C26 P is een veelzijdige vaatwasser die het leven in de keuken gemakkelijker maakt. Met een capaciteit van 14 couverts is er voldoende ruimte om al je vaat in één keer schoon te maken. Dankzij de verstelbare bovenkorf kun je ook grotere items, zoals pannen, gemakkelijk kwijt. Verder is er een resttijdindicator, waarmee je precies kunt zien hoe lang het nog duurt voordat de vaat klaar is. Er zijn 8 programma's waaruit je kunt kiezen, waaronder het nachtprogramma, dat met een geluidsniveau van maar 39 decibel bijna geruisloos werkt. Daarnaast is er een waterslangbeveiliging aanwezig, die ervoor zorgt dat bij storingen de watertoevoer automatisch wordt afgesloten. Met de Whirlpool WFC 3C26 P kun je dus zorgeloos je vaatwasser gebruiken.

Pluspunten
 • De krachtige invertermotor zorgt ervoor dat de vaatwasser stiller is, minder energie verbruikt en minder snel stuk gaat

  .

  De resttijdindicator geeft je precies aan wanneer je weer kan genieten van schone vaat

  .

  Met plaats voor 14 couverts is deze vaatwasser ruimer dan vergelijkbare modellen.

Minpunten
 • Er is geen antibacterieel programma voor een extra grondige reiniging van je vaat.

Veelgestelde vragen over Whirlpool WFC 3C26 P / Vrijstaand.

Whirlpool WFC 3C26 P / Vrijstaand. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 85 cm
Breedte 60 cm
Diepte 60 cm

De plaatsingoptie voor Whirlpool WFC 3C26 P / Vrijstaand. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 47 kg.

Whirlpool WFC 3C26 P / Vrijstaand. komt standaard in het . Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Whirlpool WFC 3C26 P / Vrijstaand. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Whirlpool WFC 3C26 P / Vrijstaand. heeft een kabellengte van .