1. keuken
  2. Inventum VK1422W.

Inventum VK1422W.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Inventum VK1422W.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Inventum VK1422W. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Inventum VK1422W.

Merk

Inventum

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 82,5 cm

Breedte: 141,6 cm

Diepte: 75 cm

Gewicht

53 kg

Kleur

Wit

Energieklasse

E

Kabellengte

1,7 m

Omschrijving van Inventum VK1422W.

De Inventum VK1422W is de perfecte oplossing voor al je vriesbehoeften. Deze vrieskist biedt veel ruimte voor een extra voorraad diepvriesfruit, ijs of frituursnacks. Je kunt de vrieskist eenvoudig in de schuur of garage plaatsen, omdat de temperatuur hier minimaal -15 graden Celsius is. Ideaal wanneer je geen extra ruimte hebt in je keuken. Met het display kun je de temperatuur tussen de -30 en 10 graden Celsius instellen. Zo kun je ook nog eens extra verse boodschappen of hapjes voor een feest bewaren, wanneer je koelkast te klein is. Bovendien is de condensor afgedekt, waardoor het rooster stofvrij blijft. Hierdoor hoef je minder tijd kwijt te zijn aan onderhoud en blijft je energieverbruik onveranderd. Met de Inventum VK1422W heb je de perfecte oplossing voor al je vriesbehoeften.

Pluspunten
  • Met een inhoud van 418 liter heb je extra veel vriesruimte tot je beschikking. Met een inhoud van 418 liter heb je extra veel vriezerruimte tot je beschikking. De vriezer werkt ook in niet verwarmde ruimtes zoals een schuur of een garage met een minimale omgevingstemperatuur van -15 graden Celsius. De vriezer werkt ook in niet verwarmde ruimtes zoals een schuur of een garage met een minimale omgevingstemperatuur van -15 graden Celsius. Dankzij de afgedekte condensor bespaar je energie en heeft de vriezer geen onderhoud nodig. Dankzij de afgedekte condensor bespaar je energie en heeft de vriezer geen onderhoud nodig.

Minpunten
  • Deze vriezer heeft geen ant-ijsvorming, dus je moet de vriezer 5 à 6 keer per jaar ontdooien

    .

    Daarnaast is het met een geluidsniveau van 44 decibel niet de stilste vriezer.

Veelgestelde vragen over Inventum VK1422W.

Inventum VK1422W. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 82,5 cm
Breedte 141,6 cm
Diepte 75 cm

De plaatsingoptie voor Inventum VK1422W. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 53 kg.

Inventum VK1422W. komt standaard in het Wit. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Inventum VK1422W. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Inventum VK1422W. heeft een kabellengte van 1,7 m.