1. keuken
 2. Bosch KAN95AIEP side by side.

Bosch KAN95AIEP side by side.

5/5

Nieuwe aanwinsrt nodig voor in je keuken? Dan ben je bij keukenspullenreviews op de juiste plek aangekomen. Hier vind je namelijk de laatste nieuwe grote keukenmachines. Op deze pagina lees je alle informatie over Bosch KAN95AIEP side by side.. Tussen de specificaties kun je alle informatie vinden die je nodig hebt en door de beschrijving te lezen, weet jij precies wat je in huis haalt. Vergelijk Bosch KAN95AIEP side by side. met andere apparatuur onderaan de pagina om de beste keuze voor jou te maken.


Specificaties Bosch KAN95AIEP side by side.

Merk

Bosch

Plaatsing apparaat

Vrijstaand

Afmetingen

Hoogte: 186 cm

Breedte: 60 cm

Diepte: 65 cm

Gewicht

71,97 kg

Kleur

Zilver

Energieklasse

E

Kabellengte

2,3 m

Omschrijving van Bosch KAN95AIEP side by side.

Vriezer De vriezer is een ruimtebesparende oplossing die deel uitmaakt van deze side by side set. Je kunt grote hoeveelheden voedsel bewaren in de 4 laden, waarvan twee in het midden verstelbaar zijn. De vriezer geeft visuele en akoestische signalen als de temperatuur veranderd. Met een energieklasse A++ verbruikt hij weinig stroom en draagt zo bij aan de besparingen op je energierekening. De vriezer is rechts geplaatst. Met de Bosch KAN95AIEP side by side set haal je twee grote apparaten in huis die je met de meegeleverde verbindingsset aan elkaar koppelt. De koelkast heeft een energieklasse D en de vriezer heeft een energieklasse A++, waardoor je flink bespaart op je energierekening. De koelkast heeft een vershoudzone waar je spitskool en veldsla kunt bewaren, terwijl de vriezer ruimte biedt voor het bewaren van grote hoeveelheden voedsel. Het apparaat geeft visuele en akoestische signalen als de temperatuur veranderd. Met de Bosch KAN95AIEP side by side set heb je altijd een goed gekoelde voorraad in huis.

Pluspunten
 • Met deze set heb je direct een koelkast en een vriezer in huis

  .

  Met deze set hebt u direct een koelkast en een vriezer in huis

  .

  In de vershoudzone van de koelkast blijven groente en fruit langer vers

  .

  In de vershoudzone van de koelkast blijven groenten en fruit langer vers

  .

  De ijstwister voorziet je snel en gemakkelijk van ijsblokjes, zodat je die niet meer zelf hoeft te maken

  .

  De ijstwister biedt u snel en gemakkelijk ijsblokjes, zodat u die niet meer zelf hoeft te maken.

Minpunten
 • Het gewicht en de omvang van de modellen kan de bezorging bemoeilijken, let dus goed op of deze passen op de gewenste plek.

Veelgestelde vragen over Bosch KAN95AIEP side by side.

Bosch KAN95AIEP side by side. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 186 cm
Breedte 60 cm
Diepte 65 cm

De plaatsingoptie voor Bosch KAN95AIEP side by side. is Vrijstaand. Let er wel op dat het apparaat een gewicht heeft van 71,97 kg.

Bosch KAN95AIEP side by side. komt standaard in het Zilver. Bekijk de webshop om te zien of er nog andere kleuren beschikbaar zijn.

Bosch KAN95AIEP side by side. zit in energieklasse: E.

Houd rekening met de kabellengte wanneer je de vriezer ergens wilt plaatsen. Bosch KAN95AIEP side by side. heeft een kabellengte van 2,3 m.